Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

10 tips voor een geslaagd bedrijfsuitje

Ben jij op zoek naar een perfect bedrijfsuitje met jouw collega’s, of ben je een teamdag of personeelsfeest aan het organiseren? Wat je wensen ook zijn, bij ons kan het allemaal! We geven je graag 10 tips voor een geslaagd bedrijfsuitje. Dan weet je tenminste zeker dat de dag gegarandeerd een succes wordt.

TIP 1    VERGADEREN

Een bedrijfsuitje is natuurlijk de perfecte kans om een presentatie of vergadering te houden. Iedereen is namelijk goed gehumeurd aanwezig en zit vol energie. We hebben verschillende vergaderzalen. Ze zijn multifunctioneel en beschikken over een beamer en projectiescherm, flip-over, stiften, schrijfblokken en koffie, thee en water. Uiteraard kunnen jullie gebruikmaken van ons draadloze internet.

TIP 2    TEAMBUILDING

De tweede van de 10 tips voor een geslaagd bedrijfsuitje, is een teambuilding activiteit! Gelukkig hebben wij er hier genoeg van. Laat je bijvoorbeeld 45 minuten opsluiten in een van onze escape rooms. In die tijd leer je je collega’s op een heel andere manier kennen. Of ga de strijd aan tijdens het all-in the game arrangement. Een uur lang (of langer) hebben jullie beschikbaarheid over meer dan 25 spellen. Denk hierbij aan sumoworstelen, spijkerbroekhangen, gladiator fight en de kruiwagenrace. Een van onze instructeurs helpt bij het kiezen van de spellen en begeleidt jullie tijdens de spectaculaire wedstrijd.

TIP 3    WEES ORGINEEL

Door het kiezen van een originele activiteit zorg je dat er lang wordt nagepraat over het uitje. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke solex tocht of Vespa tour langs de mooie Loosdrechtse Plassen. Tijdens de tocht kunnen jullie gezellig bijkletsen en genieten van de mooie natuur. Toch liever een indoor activiteit? Daag je collega’s uit tijdens de Quiz. Onze quizmaster test jullie algemene kennis met verrassende vragen. De scores worden bijgehouden, zodat aan het eind bekend wordt wie de slimste collega is!

TIP 4    OPSPLITSEN

Heb je een nogal gevarieerde groep collega’s? Geen probleem! Stel samen met ons twee losse programma’s op voor de verschillende groepen. In de pauzes komen jullie natuurlijk samen om te bespreken wat iedereen heeft beleefd.

TIP 5    CENTRAAL GELEGEN LOCATIE

Heb je een bedrijf met meerdere locaties door het land? Kies dan een handige plek midden in het land, die voor al je collega’s makkelijk bereikbaar is. De Avontuurfabriek is centraal gelegen in Loosdrecht, en parkeren rondom het pand is helemaal gratis.

TIP 6    BEDRIJFSUITJE MET COLLEGA’S EN HUN GEZIN

Ook voor kinderen hebben wij natuurlijk genoeg mogelijkheden. Voor de jongere kinderen is indoor speelparadijs Spelekids vaak de ultieme belevenis. De kids kunnen zich hier uren vermaken met klimmen, glijden en springen. Om zonder omkijken te kunnen genieten van jullie eigen programma, is het mogelijk om een nanny in te huren die zorgt dat de kids niks tekort komen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook activiteiten waar de wat oudere kinderen aan kunnen meedoen. Zoals 3D Fluorgolf, LED Bowlen of Lasergame.

TIP 7    ALL INCLUSIVE BEDRIJFSUITJE

We kunnen een complete dag voor jullie verzorgen. Of je nu wilt beginnen met koffie en gebak, of wilt afsluiten met een heerlijk buffet, alles is mogelijk. Ook is het vaak een uitkomst om te kiezen voor een onbeperkt drank arrangement. Iedereen krijgt een bandje om en kan zo tijdens jullie programma onbeperkt drankjes halen bij de bar. Zo wordt het een echt uitje en hoef je zelf niks meer te regelen.

TIP 8    COMBINEREN

Het fijne aan de Avontuurfabriek is dat er altijd een programma op maat wordt gemaakt. Wij kijken samen met jou naar de wensen en stellen zo een passend programma samen. Alle activiteiten kunnen samen gecombineerd worden tot een leuk arrangement.

TIP 9  BOEK EEN RONDLEIDING

Maak vrijblijvend een afspraak om onze mooie locatie te komen bekijken. We leiden je rond en vertellen je alle ins en outs van het bedrijf. Dit schetst meteen alvast een beeld hoe jullie uitje eruit komt te zien.

TIP 10 MAAK EEN AFSPRAAK

Enthousiast geworden na deze tips voor een geslaagd bedrijfsuitje? Maak een boeking via info@avontuurfabriek.nl of bel naar 035-582 8000.

LED Bowlen

LED Bowlen

Scooter rijden

Scooter rijden

Vergaderen

Vergaderen

All you can Steengrill

All you can Steengrill

btn-deals