Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Bedrijfsuitje Noord Holland

Zoek je een locatie voor een bedrijfsuitje in Noord Holland? Dan ben je warm, want De Avontuurfabriek ligt op steenworp afstand! We hebben meer dan 50 activiteiten in huis, met voor elk type collega wat wils. En die kunnen allemaal met elkaar worden gecombineerd, zodat het voor iedereen een onvergetelijke dag wordt. Met alles erop en eraan. Onze locatie ligt zeer centraal onder de rook van Hilversum. Komen je collega’s met eigen vervoer? Geen probleem, want we hebben gratis parkeerplekken voor de deur.

Bedrijfsuitje Noord Holland indoor 

Omdat je tijdens het regelen van je bedrijfsuitje nooit weet wat voor weer het gaat worden, kiezen veel bedrijven vaak voor indoor activiteiten. Zo weet je tenminste zeker dat het een geslaagde dag wordt! En keuze genoeg.. We geven je graag een tipje van de sluier van wat er allemaal mogelijk is.

Lasergame

Wil je een bedrijfsuitje met een vleugje adrenaline? Kies dan voor lasergamen! Zodra je de donkere ruimte in sluipt, voel je dat je hartslag verhoogt. Het doel is om zoveel mogelijk de tegenstanders te raken, maar pas op dat ze jou niet te grazen nemen met hun lasergeweer.. Een spel vol spanning en sensatie.

Escape room

Of wat dacht je van onze escape room? Een hele bijzondere! Tijdens onze verbouwing ontdekten we namelijk twee geheime kamers, van waaruit de organisatie Bescherming Bevolking (BB) vroeger werkte. Weten jullie binnen 45 minuten te ontsnappen?

Segway

Je hebt ze vast wel eens gezien, die Segways. Heb jij je toen ook afgevraagd hoe die bestuurder zich nou zo nonchalant staande weet te houden? Daar ga je bij ons snel genoeg achterkomen. Leun maar eens een beetje naar voren, dan rijdt-ie meteen weg. De Segway reageert namelijk op je lichaamsbeweging. Voor je het weet, rijd je soepel het behendigheidscircuit over. Een hele belevenis!

Bowlen

Blijf je liever met beide benen op de grond staan? Dan kunnen jullie ook gaan bowlen. Een klassieker, maar dan wel in een nieuw jasje. Onze witte banen hebben namelijk speciale LED verlichting, wat het meteen een feestelijk tintje geeft. Helemaal met muziek erbij. Wie van jullie scoort de eerste strike?

Karten

Karten valt bij iedereen goed in de smaak. Helemaal met onze elektische karts, want die zijn supersnel en stinken niet naar benzine. Scheur scherp de bochten door over ons spannende circuit met LED verlichting. Een avontuurlijk en spannend spel voor mannen én vrouwen.

All in the game

Heb je een diverse groep? Dan is All in the game een aanrader, want hierbij mogen jullie op de dag zelf uit 25 (hilarische) spellen kiezen.

Bedrijfsuitje Noord Holland buiten

Toch liever een luchtje scheppen? Groot gelijk, want onze omgeving zit vol mooie plekken. En die kunnen jullie allemaal ontdekken tijdens een tour op de Solex of een Vespa. Met de routebeschrijving op zak zullen jullie je ogen uitkijken.

Bedrijfsuitje Noord Holland op maat

Wat je wensen ook zijn, bij ons kun je het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. En kun je wel wat hulp gebruiken, dan staan we voor je klaar. Door onze jarenlange ervaring weten we namelijk precies waar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan moet voldoen. Laat ons het budget, de wensen en het aantal personen weten, dan sturen we je een vrijblijvend voorstel op maat. Met de mogelijkheden voor eten en drinken erbij als je dat wenst. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 035 582 8000.

All in the game

All in the game

Escape Room

Escape Room

Segway circuit

Segway circuit

Solex rijden

Solex rijden

btn-deals