Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Bedrijfsuitje Zuid Holland

Ben je bezig met het organiseren van een bedrijfsuitje in Zuid Holland? Dan zoek je vast een locatie met verschillende activiteiten, zodat je niet van hot naar her hoeft te reizen. En dan natuurlijk het liefst eentje die centraal in Nederland ligt. Klopt? Dan is de Avontuurfabriek dé locatie voor je bedrijfsuitje. We liggen onder de rook van Hilversum, en hebben meer dan 50 activiteiten onder één dak. Maar ook aan outdoor mogelijkheden geen gebrek!

Bedrijfsuitje Zuid Holland indoor

Omdat je nooit weet wat voor weer we in het verschiet hebben liggen, kiezen veel bedrijven voor indoor activiteiten. Zo weten ze tenminste zeker dat het uitje niet in het water valt. Gelukkig hebben we een legio aan mogelijkheden, met voor ieder wat wils.

Segway

Je ziet ze steeds meer rondrijden, die Segways, waarbij de bestuurder zich nonchalant  staande weet te houden. Dat gaan we jou ook leren! De Segway is elektrisch en reageert op je lichaamsbeweging. Leun maar eens een beetje naar voren, dan rijdt-ie meteen weg. Dat gaan we natuurlijk eerst even oefenen, voordat je het behendigheidscircuit gaat ontdekken. Een hele belevenis!

Bowlen

Blijf je liever met beide benen op de grond staan? Ga dan bowlen in een nieuw jasje. Onze witte banen hebben namelijk speciale LED verlichting, wat meteen een feestelijk gevoel geeft. Helemaal met muziek erbij. Wie van je collega’s gooit de eerste strike?

Lasergame

Houden je collega’s van een beetje spanning en actie? Duik dan de donkere ruimte in om te gaan lasergamen. Zoek een handige plek waar je je tegenstanders goed in het vizier hebt, en verras ze met een paar rake stralen. Maar kijk uit dat je geen koekje van eigen deeg krijgt, want dan ben je 3 seconden uitgeschakeld. Welk team wint, en wie is de held van het spel?

Escape room

Onze escape room is er niet zomaar eentje! Tijdens onze verbouwing ontdekten we namelijk twee geheime kamers, van waaruit de organisatie Bescherming Bevolking (BB) vroeger werkte. Weten jullie binnen 45 minuten te ontsnappen?

Karten

Karten is altíjd een succes. Scheur scherp de bochten door over ons spannende circuit met LED verlichting. We hebben elektrische karts die supersnel zijn, en waarbij je niet naar benzine gaat stinken. Een avontuurlijk spel vol adrenaline.

All in the game

Heb je een diverse groep? Dan is All in the game een aanrader, want hierbij mogen jullie op de dag zelf uit 25 (hilarische) spellen kiezen.

Bedrijfsuitje Zuide Holland buiten

Toch liever de buitenlucht in? Geen probleem, mogelijkheden genoeg! Wist je dat de omgeving van Loosdrecht vol zit met mooie plekken? En die kunnen jullie allemaal ontdekken op een Vespa of Solex. Met een routebeschrijving op zak uiteraard. En een leuke tussenstop om even bij te tanken met een drankje.

Bedrijfsuitje Zuid Holland op maat

Wat je wensen ook zijn, bij de Avontuurfabriek kun je alle kanten op. En daar helpen we je graag bij. Door onze jarenlange ervaring weten we precies waar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan moet voldoen. Laat ons het budget, de wensen en het aantal personen weten, dan sturen we je een vrijblijvend voorstel op maat. Maar je kunt je uitje natuurlijk ook helemaal zelf bij elkaar combineren. Kijk vooral even rond op onze website voor de mogelijkheden, en neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 035 582 8000.

Lasergame

Lasergame

LED Bowlen

LED Bowlen

Scooter rijden

Scooter rijden

Drankjes

Drankjes

btn-deals