Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Loosdrecht Bedrijfsuitje

Wil je in Loosdrecht een bedrijfsuitje organiseren? Dat kan bij de Avontuurfabriek, met meer dan 50 activiteiten onder één dak. Van karten tot lasergame en bubble voetbal. Maar ook bieden we buiten activiteiten, waarbij je de mooiste plekken in Loosdrecht ontdekt op een scooter of Solex. Hoe divers je groep ook is, we hebben voor ieder wat wils. Wel zo makkelijk. We helpen je graag met een onvergetelijk bedrijfsuitje. Laat ons je budget, wensen en aantal personen weten, dan gaan wij aan de slag met een voorstel op maat. Om je alvast een voorproefje te geven, een kleine greep uit ons aanbod:

Loosdrecht bedrijfsuitje buiten

Op de Vespa
Rijd als een echte Italiaan op je Vespa langs de Loosdrechtse Plassen. Met een routebeschrijving op zak ontdekken jullie de mooiste plekken in de buurt. Wel 30 kilometer lang.

Solex
Je hebt er vast wel eens met verbazing naar gekeken, naar die Solexen. Want hoe gaaf zijn deze! Ontdek nu het Gooi op onze solex.

Loosdrecht bedrijfsuitje binnen

Lasergame
Heb je zin om je collega’s eens flink te grazen te nemen? Dan is lasergame je uitgelezen kans. Grijp je laserpistool en sluip door de donkere ruimte op je vijand af. Een spel vol adrenaline, let maar op.

Fluorgolf
Nog nooit van gehoord? Denk aan midgetgolf, maar dan in een betoverende onderwaterwereld. En wat bewegende objecten om het extra uitdagend voor jullie te maken. Zie die bal nu nog maar eens zo snel mogelijk in de hole te krijgen..

Karten
Karten is altíjd een succes. Voor mannen én vrouwen. Helemaal omdat die van ons elektrisch zijn, wat betekent dat je niet naar benzine gaat stinken. Een verademing! En ja, ze zijn even snel als benzinekarts!

Bubbel voetbal
Of je nu van voetbal houdt of niet, bubble voetbal vindt iedereen leuk. Je zit namelijk in een ballon! Een ervaring die ontzettend lachwekkend is, en die je niet snel vergeet.

All in the game
Heb je een diverse groep van jong tot oud? Dan is All in the game altijd goed. Hierbij mogen jullie op de dag zelf uit 25 (hilarische) spellen kiezen. De een nog leuker dan de andere.

Loosdrecht bedrijfsuitje op maat

Ben je benieuwd welke activiteiten we nog meer in huis hebben? Kijk dan snel verder! Maar je mag er natuurlijk ook voor kiezen om ons een voorstel op maat te laten maken. Met jarenlange ervaring weten we inmiddels precies waar een perfect bedrijfsuitje aan moet voldoen. Neem vrijblijvend contact op met ons via 035 582 8000.

All in the game

All in the game

Bubbel voetbal

Bubbel voetbal

Scooter rijden

Scooter rijden

Solex rijden

Solex rijden

btn-deals