Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Unieke combinatie op één locatie

Actief avondje uit

Zin in een actief avondje uit?

Kom voor een actief vrijgezellenfeest of voor een actief vriendenuitje naar de Avontuurfabriek. Hier kunnen jullie samen dingen ervaren en beleven. Hierdoor kunnen jullie de vriendschapsband nog meer versterken en een team vormen. Door met z'n alle de strijd met elkaar aan te gaan. Met vrienden actief zijn versterkt de onderlinge band en levert vaak ervaringen op die nog lang worden herbeleefd. Deze ervaringen zorgen voor herringeringen voor het leven.

De Avontuurfabriek is de ideale plek voor een actief avondje uit. Gewoon voor een avondje weg met vrienden bijvoorbeeld of voor een speciale gelegenheid, zoals een actief vrijgezellenfeest.

Keuze uit meer dan 50 activiteiten voor een leuk actief avondje uit

Iedereen verstaat iets anders onder een leuk actief avondje uit. Voor de één is een rondje LED bowlen al genoeg opwinding voor een avond, de ander is misschien op zoek naar iets om bij elkaar de hartslag zo hoog mogelijk op te jagen, zoals dat bijvoorbeeld kan op onze Army Survival Track.

Het mooie van de Avontuurfabriek is dat we het allemaal in huis hebben. Met een paar klikken op onze site is de invulling van je actief vrijgezellenfeest of ander actief vriendenuitje dus een feit.

De Avontuurfabriek biedt een ruim aanbod aan activiteiten voor een actief avondje uit. Wij bieden meer dan 50 in en outdoor activiteiten die je allemaal met elkaar kan combineren. Op onze website kan je zelf je eigen uitje samen stellen net zolang tot je je eigen actief avondje uit hebt samengesteld.

Actief vrijgezellenfeest

De Avontuurfabriek heeft een ruim aanbod aan activiteiten voor een actief vrijgezellenfeest. Bij activiteiten voor een actief vrijgezellenfeest kan je denken aan Paintball, Airsoft, Funny voetbal of All in the game. Het fijne van de Avontuurfabriek is dan ook dat al deze activiteiten onder één dak zitten en dat je alles met elkaar kan combineren. Zo kan je een actief vrijgezellenfeest zelfs ook combineren met rustigere activiteiten zoals de escape room of LED Bowlen.

Avondje uit met vrienden

Wil je gezellig met je vrienden een avondje uit, maar nog geen idee wat te doen? Wij bieden voldoende activiteiten om een avondje weg met je vrienden compleet te maken. Zo kunnen jullie kiezen voor zowel rustige als actieve spelllen. Bij minder actief kunnen jullie denken aan bowlen of midgetgolfen. Bij een actief avondje uit kunnen jullie denken aan paintballen of karten. Natuurlijk is het mogelijk om een hapje en/of drankje te nuttigen. 

Spierpijn gegarandeerd

Bij ons kies je voor het programma dat het beste bij een leuk actief avondje uit past. Door ons ruime aanbod van verschillende activiteiten komt elke groep aan zijn trekken. Of het nu om getrainde types gaat of wat minder fitte deelnemers, wij zeggen altijd: spierpijn gegarandeerd. Wat dacht je namelijk van het Funny voetbal pakket? Met Levend Tafelvoetbal of Bubble voetbal kom je niet meer bij van het lachen en de volgende dag zul je je buikspieren dan ook zeker voelen…

Geen zorgen om de Bob

Natuurlijk beschikt de Avontuurfabriek over een gezellige bar en een sfeervol restaurant. Je actief avondje uit vindt op één locatie plaats en je hoeft dus maar één keer voor vervoer te zorgen. Voor eten en drinken hebben we verschillende arrangementen, helemaal afgestemd op je wensen.

Vragen en contact

Op onze website vind je alle informatie die je nodig hebt om je actief vrijgezellenfeest of vriendenuitje te organiseren. Kijk ook op onze Twitter en Facebook pagina voor het laatste nieuws. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om speciale wensen te bespreken.

Fluorgolf 3D

Fluorgolf 3D

Escape Room

Escape Room

Funny voetbal

Funny voetbal

Levend tafelvoetbal

Levend tafelvoetbal

btn-deals