Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

De unieke combinatie op één locatie

Bedrijfsuitje (een leuke en sportieve dag) als beloning voor je medewerkers. Kom naar de Avontuurfabriek voor een actief bedrijfsuitje

Mederwerkers belonen met een bedrijfsuitje

Er zijn allerlei manieren om uw medewerkers te laten blijken dat u hun inspanningen waardeert. Vaak worden kleine attenties zoals een cadeaubon voor een bijzondere prestatie al enorm gewaardeerd. Maar wanneer u uw medewerkers als groep gezamenlijk wilt belonen dan is het bedrijfsuitje de gelegenheid bij uitstek. Om als groep bij elkaar te zijn versterkt u bovendien de onderlinge collegiale band en dit draagt vaak ook nog eens bij aan het gevoel van saamhorigheid en trots om deel uit te maken van een groep.

Een bedrijfsuitje voor alle smaken

Een bedrijf bestaat uit een diverse groep mensen, meestal samengesteld uit verschillende leeftijdsgroepen, opleidingsniveaus, enzovoorts. Om een actief bedrijfsuitje te organiseren dat bij alle medewerkers in de smaak valt, kan dat dan ook soms nog wel eens lastig zijn. Beter is het daarom te kiezen voor een programma met meerdere activiteiten tegelijkertijd, zodat uw mensen kunnen kiezen. De één heeft liever een bedrijfsuitje met indoor activiteiten terwijl de ander voor een bedrijfsuitje met outdoor activiteiten gaat. Bij de Avontuurfabriek vindt u alle activiteiten voor zowel een actief indoor als outdoor bedrijfsuitje.

Voordelig bedrijfsuitje en toch een compleet programma

Bij de Avontuurfabriek weten we als geen ander dat een dagje uit met het bedrijf aardig wat kan kosten. Wij werken daarom met complete arrangementen met een vaste prijs voor alle indoor en outdoor activiteiten, inclusief consumpties en eventueel een borrel als afsluiting. Omdat alles op onze eigen locatie plaatsvindt, heeft u niet te maken met de kosten van vervoer tijdens het bedrijfsuitje en wij kunnen zo onze kosten laag houden. Vergeet niet dat de een bedrijfsuitje een investering is in uw mensen en dus in uw bedrijf.

Het complete aanbod voor een origineel en toch goedkoop bedrijfsuitje

Op onze website vindt u onder meer vijftig (!) verschillende indoor activiteiten voor uw bedrijfsuitje en ongeveer evenzoveel outdoor activiteiten. Veel van deze activiteiten zijn scherp geprijsd en geschikt voor grotere groepen. Door ons complete aanbod, onze gezellige borrelruimte en ons sfeervolle restaurant, hebben we alles in huis voor een origineel bedrijfsuitje en een onvergetelijke dag voor u en uw medewerkers.

Karten

Karten

Escape Room

Escape Room

Vergaderen

Vergaderen

All you can Steengrill

All you can Steengrill

btn-deals