Voor

kinderfeestjes
 

Bekijk de mogelijkheden

Kinderfeestje Oxboard rijden

Heb jij de Oxboard al op al op TV gezien? De Oxboard is afgeleid van een Segway maar heeft alleen geen stuurpen waar je je aan vast kunt houden. Doormiddel van balanceren en je evenwichtsgevoel rijd je na een kwartiertje zo rond om aan de Oxboard te wennen. Na het oefenen gaan jullie verschillende spellen spelen met de Oxboard.

Feestje

Ben je op zoek naar een uniek kinderfeestje voor kids, reserveer dan nu snel het Oxboard feestje? Een uur lang gaan de kids ervaren hoe het is om op een Oxboard te rijden. Nadat iedereen het Oxboard rijden onder de knie heeft en ermee kan rijden worden er nog verschillende spellen gespeeld waar de Oxboard een onderdeel van uit maakt. Vanaf 8 jaar is het Oxboard feestje kids te reserveren!

Oxboard rijden

Net als bij het rijden met een segway bepaal je door je houding op de Oxboard of deze naar voren beweegt of dat je naar achteren rijdt. Als je een voorwaartse voet/enkel beweging maakt gaat de board naar voren. Als je een achterwaartse beweging maakt gaat deze naar achteren. Natuurlijk kan je ook naar links of rechts. Dan dien je een beweging te maken naar links of rechts. Natuurlijk helpt onze begeleider jullie met het Oxboard rijden.

Reservering maken

Lijkt het je leuk om samen met jouw vrienden en/of vriendinnen jullie oxboard skills te laten zien? Maak dan nu je online reservering of neem contact met ons op, zodat wij jou een onvergetelijke verjaardag kunnen bezorgen! Wil je binnen drie dagen komen oxboarden? Neem dan telefonisch contact op.