Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Unieke combinatie op één locatie

Begin 2015 is ons bedrijf gecertificeerd als airsoft locatie

Wij zijn blij met de certificering door de NVAB, want dit betekent dat wij in een bepaalde behoefte kunnen voorzien. De NVAB is de Nederlandse airsoft sportbond die toezicht houdt op de veiligheid en verder de belangen behartigt van haar leden.

Airsoft locatie

De certificering als airsoft locatie houdt in dat wij voldoen aan alle wettelijke regels die bestaan rondom deze activiteit/sport. Hiermee hebben wij het startsein gekregen om airsoft evenementen te organiseren. Een bijzondere activiteit die gedurende drie uur kan worden gespeeld op onze locatie in Loosdrecht met een minimaal aantal van 6 personen. Airsoft is een activiteit die voor het eerst in 2013 geïntroduceerd werd. Het is een veldslagsimulatiesport, waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen. Om hun missie te volbrengen wordt er gebruikgemaakt van replica’s van bestaande wapens. Deze worden ook wel AEG`s (Automatic Electric Guns) genoemd.

Airsoften

Deze 2 uur durende spelactiviteit is populair, omdat het zo realistisch mogelijk wordt gespeeld. De simulatie van echte oorlogsvoering, het zo echt mogelijk benaderen van de werkelijkheid middels gebruik van uitrusting, wapens en tactiek, maakt deze activiteit zo uitdagend. Met een basisuitrusting, beschermend gezichtsmasker, biologisch afbreekbare kogels (BB’s) en niet van echt te onderscheiden wapens, kan dit spel nu ook bij ons worden gespeeld, dit op een veilige manier. Aangezien de replica's die bij airsoft worden gebruikt bijna niet te onderscheiden zijn van echte wapens, heeft dit in het verleden voor nogal wat verwarring gezorgd.

Nederlandse Airsoft Belangen Vereniging (NABV)

Wij zijn blij met de certificering door de NABV, want dit betekent dat wij in een bepaalde behoefte kunnen voorzien. De NABV is de Nederlandse airsoft sportbond die toezicht houdt op de veiligheid en verder de belangen behartigt van haar leden. Inmiddels telt deze bond al meer dan 5.000 leden en de verwachting is dat dit aantal alsmaar zal stijgen, omdat het spel steeds populairder wordt. Het bestuur heeft een duidelijke visie en missie voor ogen om deze sport/activiteit maximaal te laten floreren in Nederland. Met meer dan 50 verschillende activiteiten op het gebied van spel en sport is het opnemen van een airsoft arrangement een logisch gevolg van deze ontwikkelingen.

Verschil airsoft en paintball

Alhoewel airsoft veel lijkt op paintball is er een belangrijk verschil. Bij paintball wordt er gebruikgemaakt van rubberen balletjes waar verf uitkomt als ze kapot springen. U kunt dan direct zien wie er is geraakt. Bij airsoft wordt gebruikgemaakt van BB’s en daarbij moet u dan vertrouwen op de eerlijkheid van de speler als hij of zij geraakt wordt.

Spelvormen airsoft

Hierbij kunt u kiezen uit verschillende spelvormen zoals het ‘Presidentenspel’. Het is een tactisch spel waarbij ieder team een president krijgt toegewezen. De president moet van A naar B en het andere team moet dat zien te verhinderen. Als de president ‘out’ is, dan is het spel afgelopen. Een andere spelversie is het ‘Team Deathwatch’, waarbij de ene groep zoveel mogelijk mensen uit de andere groep moet uitschakelen. Wie ‘af’ is moet terug naar het begin en mag dan weer meedoen. Er wordt geteld hoeveel mensen ‘af’ gaan. Het team dat de meeste mensen ‘af’ krijgt, wint. Wilt u iets meer weten over de andere spelvormen, neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Uitje organiseren

Als specialist in het organiseren van complete arrangementen kunnen wij groepen tot 500 personen van dienst zijn. Wilt u uw collega’s, vrienden of familieleden eens flink verrassen? Voor jong én oud hebben wij leuke, gezellige, avontuurlijke en spannende activiteiten. U kunt een dag of dagdeel zelf samenstellen of kiezen uit één van onze standaardaanbiedingen.

Paintball

Paintball

All you can Steengrill

All you can Steengrill

Drankjes

Drankjes

Airsoft

Airsoft

btn-deals