Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Airsoft

Airsoft is een ideaal spel om te spelen bij De Avontuurfabriek tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of met je vrienden. Of als je je baas, collega of vriend in het middelpunt wilt zetten of terugpakken. Het is zeker een aanrader om dit te ervaren bij de Avontuurfabriek!

Wat is airsoft

Airsoft is een simulatie van een echte oorlogsvoering en is te vergelijken met Paintball. Tijdens airsoft speel je met plastic balletjes, ook wel BB’s genoemd die 0,5 cm groot zijn. Bij Paintball zijn de BB’s 1 cm groot. Airsoft is een stoerdere, realistischere en brutere versie van paintball en je speelt met andere wapens!

Airsoft mogelijkheden bij de Avontuurfabriek

De Avontuurfabriek biedt twee verschillende indoor airsoft speelvelden aan met verschillende spelvormen. Zo kan je het presidentenspel spelen. Het is een tactisch spel waarbij ieder team een president toegewezen krijgt. De president moet van A naar B en het andere team moet dat zien te verhinderen. Een ander spel is ‘ Team Deathwatch’, waarbij de ene groep zoveel mogelijk mensen uit de ander groep moet uitschakelen. Wie af is moet dan terug naar het begin en mag dan pas weer meedoen. Zo hebben we ook nog het spel ‘vlag veroveren’ en nog veel meer! Als je nog meer wilt weten over de spelvormen, neem dan gerust contact met ons op!

Tijdens het spelen van airsoft kan je ook iemand een hazenpak of varkenspak aan laten trekken. Je kan dan diegene betaald zetten of juist in het middelpunt zetten voor wat hij of zij heeft gedaan of meer gewoon voor de lol.

Doel van airsoft spelen?                                                

Airsoft is een militaire simulatie waarbij verschillende teams het tegen elkaar op nemen om samen uitdagende missies te volbrengen. Airsoft bevat alle elementen van een geslaagd uitje vol actie en adrenaline. Als je eenmaal bent begonnen wil je niet meer stoppen!

Het airsoft arrangement?

De basisuitrusting voor volwassenen bestaat uit 200 BB’s p.p, camouflage-overall, beschermend gezichtsmasker en Ika Zuchi. En het spel duurt ongeveer 2 uur (inclusief uitleg, omkleden, 4 spellen spelen). 

Dan hebben wij ook nog speciale deals voor volwassenen:

- Airsoft 300 bb’s al inclusive
- Airsoft 600 bb’s al inclusive

Je krijgt bij beide arrangementen all you can grill, onbeperkt bier, wijn en frisdrank en het airsoften duurt 4 uur.

We hebben ook  een  arrangement voor airsoft voor kinderen tussen de 8 tot 12 jaar en vanaf 12 jaar en ouder. Het airsoft duurt ongeveer 2 uur ( inclusief uitleg, omkleden, 3 spellen spelen) .

Arrangement airsoft kinderfeestje (kinderen van 8 tot 12 jaar)

  • De basisuitrusting bestaande uit; aantal afgenomen BB’s p.p., beschermend gezichtsmasker en een professioneel airsoft kinderwapen.
  • Onbeperkt ranja en een zakje chips p.p.

Arrangement airsoft kinderfeest junior (vanaf 12 jaar en ouder)

  • De basisuitrusting bestaat uit; aantal afgenomen BB’s p.p., beschermend gezichtsmasker en een professioneel airsoft juniorwapen.
  • 1 drankje en een zakje chips p.p.

Handige informatie om te weten!

- Je speelt alleen met je eigen groep, niet met andere groepen
- Neem douchepullen mee, je kunt gewoon na het airsoft spel douchen in onze doucheruimtes ( De mannen en vrouwen zijn gescheiden)
- Doe schoenen met grip aan
- Je kunt BB’s bij kopen
- Je mag je kogels niet hergebruiken
- Check de site voor prijs informatie, zodat je niet voor verassingen komt te staan

Een ding is zeker, dat als eenmaal de adrenaline van airsoft hebt ervaren, je het spel wilt blijven spelen! Dus kom snel lang bij de Avontuurfabriek en ervaar het spannende airsoft  zelf!

Airsoft

Airsoft

btn-deals