Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Unieke combinatie op één locatie

Het Arrow Battle arrangement is een combinatie van spanning en intensiteit

Met het Arrow Battle arrangement voorzien wij in een behoefte die bij velen aanwezig is, namelijk een spelactiviteit met een combinatie van intensiteit én spanning. Het is een boogschietspel, waarbij gebruikgemaakt wordt van echte bogen met speciale veiligheidspijlen. De pijlen hebben een zachte punt en ook kunt u een masker dragen om uw gezicht te beschermen.

Arrow battle spel

Met dit spel waan je je even in de Middeleeuwen. In die tijd was een boog een heus wapen, waarmee een pijl op een tegenstander of prooi werd geschoten. Soms om voedsel te bemachtigen of om een gevaarlijke tegenstander uit te schakelen. Tegenwoordig is boogschieten een sport en wordt er geschoten op een doel. In dit spelprogramma ben je het mikpunt. Zorg dat je niet wordt geraakt, want anders moet je het veld verlaten. Uiteraard vergt dit een bepaalde handigheid en daarom word je begeleid door een ervaren entertainer.

Het spel kan gespeeld worden met minimaal zes deelnemers. Ook voor dit spel geldt: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Een groep verdelen wij in twee teams. Gedurende een half uur kan je naar hartenlust proberen om uw tegenstander uit te schakelen. Het is en blijft een spel, maar de spanning stijgt als je bijna als enige overblijft. Wie gaat er winnen?

Het is bekend dat volwassenen er vaak naar streven om te winnen. Kinderen geven daar niet zoveel om. Voor hen is het winnen van een spel een leuk extraatje. Op volwassen leeftijd komt pas vaak het win-element om de hoek kijken. Men wil spanning en intensiteit beleven. Het gevoel om te kunnen winnen is voor veel mensen een prettig gevoel. Het levert eer op, wat gepaard gaat met een trots gevoel. In dit spel kan je laten zien of je een winnaar bent. Het team van de Avontuurfabriek daagt je uit….

Combineer arrow battle

Je kunt het nieuwe Arrow Battle arrangement combineren met één van onze andere ruim vijftig spelactiviteiten, want een half uur is natuurlijk zo voorbij. Wat dacht je van het spel Paintball 50? Het is weliswaar een gelijksoortig schietspel, want het doel is hetzelfde: je tegenstander uitschakelen. Het is een topper in ons aanbod, want u mag gaan schieten met een speciaal paintballgeweer, een Tipmann 98, de bekendste ter wereld. Om elkaar niet echt te bezeren spelen we met reballs. Dit zijn milieuvriendelijke balletjes van rubber die we hergebruiken. Onze locatie in Loosdrecht beschikt over twee speelvelden waar we al deze uitdagende spellen organiseren. Van vlag veroveren tot het beschermen van de President.

Na afloop bieden wij u de mogelijkheid om te douchen, zodat u fris aan tafel kunt gaan, want je kunt natuurlijk ook bij ons eten en drinken. Van barbecue tot grillarrangement of van gezellig avonturen- tot winterbuffet. Wil je je meer in exotische sferen begeven? Dan geven wij je de keuze uit een sfeervol Afrikaans buffet of een Spaans tapas buffet. Wij laten dit verzorgen door één van de beste traiteurs, zodat je kunt genieten van een culinair hoogstandje. Lees maar eens verder op onze website of bel ons. Wij geven je graag informatie.

Paintball

Paintball

All you can Steengrill

All you can Steengrill

Drankjes

Drankjes

Arrow battle

Arrow battle

btn-deals