Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Bedrijfsfeest met kinderen

Zoek je een locatie voor een bedrijfsfeest met kinderen? Gevonden! De avontuurfabriek heeft namelijk meer dan 50 activiteiten onder één dak, voor jong en oud. Hier kun je je met gemak een hele dag vermaken. Dus geen gedoe met tussentijds vervoer van de ene naar de andere locatie. Terwijl jij straks met je laserpistool op je collega’s afsluipt, ligt je kind misschien wel gierend in de ballenbak.

Kinderen tot 10 jaar

Voor kinderen tot 10 jaar hebben we een waar walhalla in huis: Spelekids. Hier kunnen ze al hun energie kwijt met glijden, springen, klimmen en draaien. Of een sprong wagen in de ballenbak. Uiteraard onder het toeziend oog van onze nanny’s, want veiligheid en plezier staan bij ons voorop. Van al dat spelen krijgen ze natuurlijk hartstikke trek. Dus dat wordt aanvallen met ons smul- en smikkelpakket!

Energieke tieners

Voor tieners hebben we wat uitdagendere activiteiten in petto. Zo zijn jongens én meisjes vaak gek op elastiek voetbal. Hierbij zitten ze dus vast aan een elastiek, waarbij ze maar een beperkte ruimte hebben om te kunnen schieten, anders worden ze teruggetrokken. En dat levert hilarische situaties op. Maar ook bowlen met LED verlichte banen, en Fluor golf in een 3D onderwaterwereld zijn altijd een succes. Of wat dacht je van lasergamen? Net als in een game, maar dan echt! Genoeg keuze dus voor je bedrijfsfeest met kinderen.

Volwassenen

Je collega’s zijn ondertussen zorgeloos aan het genieten, want die hebben nergens omkijken naar. Tenminste, niet naar de kinderen. Het enige waar ze zich druk om zullen maken, is hoe ze kunnen winnen. Met karten bijvoorbeeld, waarbij ze haarscherp de bochten door racen. Onze karts zijn trouwens elektrisch, dus geen zorgen dat je naar benzine gaat stinken. Met name de vrouwen vinden dat een verademing. Maar ook lasergamen, paintball en bubbel voetbal (ja, in een ballon!) behoren tot de mogelijkheden.

Advies over bedrijfsfeest met kinderen

Je kunt de activiteiten zo gek niet bedenken, of wij hebben ze in huis! Je bedrijfsfeest met kinderen wordt dus gegarandeerd dikke pret. Met hoeveel personen en kinderen jullie ook zijn, bij ons is oneindig veel mogelijk. Uiteraard met drinken en eten erbij, van All you can grill tot een uitgebreid buffet. Met zijn allen bij elkaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.

We zijn ook gespecialiseerd in specifieke themafeesten, zoals een Sinterklaasfeest!

Karten

Karten

Bubbel voetbal

Bubbel voetbal

Paintball

Paintball

All you can BBQ

All you can BBQ

btn-deals