Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Bedrijfsuitje 50 personen

Ben je een bedrijfsuitje voor 50 personen aan het organiseren? Bij de Avontuurfabriek weet je zeker dat het een geslaagde dag wordt. We hebben niet alleen meer dan 50 activiteiten onder één dak, we zijn ook nog eens heel makkelijk bereikbaar dankzij onze centrale ligging. En komt iedereen met eigen vervoer, dan hebben we genoeg gratis parkeerplekken voor de deur. Wat zoek je nog meer?

Breed aanbod

We ontvangen jullie in onze gezellige loungeruimte met een drankje, waar je uitzicht hebt op onze kleurrijke kartbaan. Vervolgens is het tijd voor actie. Jullie worden in twee groepen verdeeld, en gaan beiden een andere activiteit tegemoet. Waar de ene groep bijvoorbeeld start met Lasergamen, duikt de tweede groep de Escape room in. Na een uur zien jullie elkaar weer in de pauze, om bij te praten welke collega de held van het team was. Hierna wisselen jullie van activiteit. Wil je liever iets anders doen? Geen probleem, want ons aanbod is bijna oneindig breed: van LED bowlen tot Paintballen, en Fluor Golf tot Bubbel voetballen (ja, in een ballon!). Wil je liever iets met elkaar doen in één ruimte, dan is All in the game een aanrader, waarbij je kunt kiezen uit 25 spellen.

Advies voor bedrijfsuitje met 50 personen

Van al die actie en spanning krijg je natuurlijk trek. En dat is maar goed ook, want met ons All you can grill arrangement kun je zoveel eten als je maar wilt. Wat je wensen ook zijn, we maken er een dag van waar nog lang over zal worden nagepraat. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje voor 50 personen? We maken graag vrijblijvend een voorstel op maat.

Bubbel voetbal

Bubbel voetbal

Escape Room

Escape Room

Paintball

Paintball

All you can BBQ

All you can BBQ

btn-deals