Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Bedrijfsuitje Escape Room

Ben je al eens ontsnapt uit een Escape Room? Nee? Dan wordt dit bedrijfsuitje Escape Room een onvergetelijke belevenis! Nadat je met je collega’s de kamer bent binnen gegaan, gaat de deur achter je op slot. Je voelt je hartslag verhogen en staat helemaal op scherp. En dat komt mooi uit, want je krijgt maar 45 minuten de tijd om te vluchten. Hoe? Daar helpen we je bij, met een aantal opdrachten die je samen met je collega’s moet uitvoeren. Jullie zijn dus helemaal op elkaar aangewezen om te kunnen ontsnappen. Als dat geen teambuilding is?

Bijzondere ontdekking

Het bedrijfsuitje Escape Room is toch wel één van de meest bijzondere arrangementen van de Avontuurfabriek. Tijdens een grootschalige verbouwing ontdekten we namelijk twee geheime ruimtes, van waaruit de organisatie Bescherming Bevolking werkte. Dit is een naoorlogse organisatie die in 1952 werd opgericht door de Nederlandse overheid. Ze werden onder andere opgezadeld met een vrijwel onmogelijke opdracht: Nederland beschermen tegen luchtaanvallen. Dit was gedurende de periode die nu bekendstaat als de Koude Oorlog.

De Radiokamer

In de Radiokamer hebben we het radiostation helemaal intact gelaten. Het aanzetten van de receiver zal aantonen dat er nog steeds ‘echte’ berichten worden ontvangen. In tegenstelling tot vroeger wordt hier niets meer mee gedaan. Voordat de organisatie werd opgeheven, werden de binnengekomen berichten versleuteld verzonden en door een speciale groep ontvangers ontcijferd. Zo wist bijna niemand wat er nu werkelijk gaande was.

Weten jullie te ontsnappen?

Zó’n bijzondere ontdekking, daar moesten we natuurlijk iets mee doen. En zo is ons bedrijfsuitje Escape Room ontstaan. Een spannend avontuur waarbij je hersens flink worden gekraakt. Je gaat terug in een tijd waar mensen nog niet in alle vrijheid konden leven, en altijd op hun hoede waren voor invallen van buitenaf. Ook jij zal dat gevoel even ervaren. Voor welke van deze twee geheimzinnige kamers ga jij: de ruimte van de Bescherming Bevolking of de radiokamer? En lukt het jullie om binnen 45 minuten te vluchten?

Praktische informatie

-Deelname is vanaf 4 personen per kamer
-Gezien de moeilijkheidsgraad is dit arrangement geschikt voor personen vanaf 16 jaar

Karten

Karten

Escape Room

Escape Room

LED Bowlen

LED Bowlen

All you can Steengrill

All you can Steengrill

btn-deals