Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Bedrijfsuitje Gooi en Vechtstreek

Ben je bezig met het organiseren van een bedrijfsuitje in Gooi en Vechtstreek? Dat kan snel geregeld zijn, want de Avontuurfabriek heeft maar liefst 50 activiteiten onder één dak. Met hoeveel personen je ook bent, we hebben verschillende mogelijkheden voor de meest uiteenlopende interesses. Wat we zoal te bieden hebben? We geven je graag alvast een greep uit onze activiteiten: 

Voor de snelheidsduivels

Karten tijdens het bedrijfsuitje is altijd een succes. We hebben elektrische karts, die nóg sneller gaan dan benzine karts. En ook een voordeel: je gaat er niet van stinken, dus je hoeft ook geen overall aan. De 50.000 watt aan LED verlichting op de baan en de muziek erbij maken het nog spectaculairder.

3, 2, 1.. GO!

Altijd al eens willen schieten? Ook dat kan bij ons, met lasergamen bijvoorbeeld. Met een stoer laserpak om je lichaam en een geweer in je hand besluip je je collega’s en verras je hen met een paar rake schoten. Maar pas op dat ze jou niet te pakken nemen, want dan ben je 3 seconden uitgeschakeld. Of wat dacht je van een potje paintballen? Duik het dorp in en raak je tegenstanders met reballs. Geen zorgen dat je onder de kleuren komt te zitten, want er komt geen verf aan te pas. Wil je je leidinggevende eens goed te grazen nemen? Laat hem of haar dan een hazen- of varkenspak aantrekken, valt lekker op!

Rollend van het lachen

Tijd om de lachspieren aan het werk te zetten. Met bubbel voetballen bijvoorbeeld, waarbij je in een ballon wordt gehezen. Een hilarisch spel, want tijdens het gevecht om de bal bots je al snel tegen elkaar op en rol je zo omver. All in the game is ook zo’n lachwekkende activiteit, met een keuze uit 25 hilarische spellen.

Outdoor bedrijfsuitje in Gooi en Vechtstreek

Liever met de neus in de buitenlucht? Ook geen probleem! Spring bijvoorbeeld op de Vespa en rijd de natuur in. Onze routebeschrijving zorgt ervoor dat jullie op ontdekkingstocht gaan naar de leukste en mooiste plekjes van de omgeving. Heb je sportieve collega’s, kies dan voor onze 11 kilometer lange route op de step.

Advies op maat

Naast onze talloze activiteiten, zit het met de bereikbaarheid ook helemaal goed: onze locatie voor je bedrijfsuitje zit in Gooi en Vechtstreek, met veel gratis parkeerplekken voor de deur. Twijfel je over welke activiteiten het leukst zijn voor jouw collega’s? Dan helpen we je graag met een advies op maat. We kunnen er een complete dag of avond van maken, inclusief eten en drinken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.

Karten

Karten

Bubbel voetbal

Bubbel voetbal

Paintball

Paintball

Scooter rijden

Scooter rijden

btn-deals