Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Bedrijfsuitje ideeën

Kun je wel wat bedrijfsuitje ideeën gebruiken?Heb je de taak gekregen om een bedrijfsuitje te organiseren voor je collega's? Misschien heb je al van alles langs zien komen op internet, en zie je door de bomen het bos niet meer. Niet erg, want bij de Avontuurfabriek hebben we bijna alle activiteiten die je je maar kunt bedenken. Op één locatie, dus tussendoor hoef je niet van hot naar her te rijden. We liggen centraal in Nederland onder de rook van Hilversum, met genoeg gratis parkeerplekken voor de deur. Benieuwd wat voor bedrijfsuitje ideeën we voor jou in petto hebben? Lees dan snel verder...

We beginnen rustig aan met een welkomstdrankje in onze loungeruimte, waar je meteen zin krijgt in een eerste activiteit. Van hieruit heb je namelijk uitzicht op onze kleurrijke kartbaan, waar je de supersnelle karts de hoek om ziet scheuren. Maar we hebben nog veel meer te bieden, op allerlei vlakken.

Spannende ideeën en activiteiten voor je bedrijfsuitje

Houden jullie van spanning, kies dan voor het lasergamen. Hierbij worden jullie in twee teams verdeeld, om vervolgens elkaar te verrassen met zoveel mogelijk rake stralen. Maar ook paintballen zal goed in de smaak vallen. En bij het paintballen is het ook mogelijk om je leuke collega in een hazenpak te stoppen.

Willen jullie liever de hersens laten werken? Duik dan onze bijzondere escape rooms in, waarbij jullie binnen 45 minuten moeten zien te ontsnappen. Hoe meer tijd er verstrijkt, hoe sneller jullie hart zal gaan kloppen..

Lachwekkende ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Tijdens een bedrijfsuitje wordt er altijd al veel gelachen. Zéker met activiteiten zoals Bubbel voetballen (ja, voetballen in een ballon!). Hierbij bots je geregeld tegen je collega’s op! Mag ook expres hoor, dan weet je tenminste zeker dat hij of zij die bal slecht raakt en omrolt. Houd je van wat variatie? Dan is All in the game een aanrader, hierbij kun je namelijk kiezen uit 25 hilarische spellen. Wat er zeker goed is voor de teambuilding.

Bedrijfsuitje ideeën op maat

Ben je benieuwd hoe jouw bedrijfsuitje eruit kan gaan zien? En wat voor mogelijkheden we hebben voor eten en drinken? Laat ons gerust je wensen en het aantal personen weten, dan maken we graag een voorstel op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we namelijk precies hoe een onvergetelijke dag of avond eruit moet zien!

All in the game

All in the game

Bubbel voetbal

Bubbel voetbal

All you can BBQ

All you can BBQ

Drankjes

Drankjes

btn-deals