Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Bedrijfsuitje Karten

Met een bedrijfsuitje als karten weet je zeker dat je de show steelt. Want wie houdt er niet van een beetje adrenaline? We hebben een spannend circuit met 50.000 watt aan led verichting. En omdat we met elektrische karts rijden, ga je niet stinken naar benzine. Een verademing dus! We horen je denken: gaat een elektrische kart wel net zo snel als een benzinekart? Jazeker! Hij is zelfs nóg sneller, aangezien ze meteen 100% accelereren. Ook hoef je geen overall aan. Wel moeten jullie voor de veiligheid een helm op.

Klaar voor de start?

Voorafgaand krijgen jullie eerst een instructievideo te zien waarin je krijgt uitgelegd wat wel en niet is toegestaan op de kartbaan. Daarna is het tijd om gas te geven. Natuurlijk wil jij tijdens het bedrijfsuitje karten winnen van je collega’s. Maar hoe doe je dat? Door minimaal 1 keer de snelste ronde te rijden tijdens je kartheat, die 12 minuten duurt. Degene die de snelste ronde rijdt in de heat is de winnaar.

Drankje met uitzicht

Dankzij onze elektrische karts heb je dus geen last van uitlaatgassen. Van al die adrenaline krijg je natuurlijk dorst. In onze lounge kun je een drankje nuttigen met een hapje erbij. Daar kun je je rivalen goed in de gaten houden, want je hebt hier uitzicht op de kartbaan. Ook degene die niet willen meedoen aan het karten, krijgen dan toch de beleving mee.

Bedrijfsuitje karten regelen

Zie je een bedrijfsuitje karten wel zitten? Reserveer dan snel een datum, voordat we vol zitten. Heb je vragen of wil je graag advies met welke andere activiteiten je het karten kunt combineren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Karten

Karten

Lasergame

Lasergame

LED Bowlen

LED Bowlen

All you can Steengrill

All you can Steengrill

btn-deals