Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Unieke combinatie op één locatie

Een bedrijfsuitje zelf samenstellen is op zich al een avontuur!

Bedrijfsuitje zelf samenstellen

Een bedrijfsuitje zelf samenstellen bij Avontuurfabriek vergt weinig voorbereiding. Het enige dat je hoeft te weten is het budget en het aantal personen die daadwerkelijk komen. Waarom het zo eenvoudig bij ons is? Omdat wij willen dat jullie veel plezier beleven aan het organiseren van zo’n dag.

Wat je hoeft te weten is het budget en het aantal personen die daadwerkelijk komen. Waarom het zo eenvoudig bij ons is? Omdat wij willen dat jullie veel plezier beleven aan het organiseren van zo’n dag.

Bedrijfsuitje combineren

Het winkelwagentje geeft jullie de mogelijkheid om een origineel bedrijfsuitje te bedenken zoals jullie dat willen, maar je betaalt er veel minder voor. Hoe meer activititeiten je combineert hoe hoger jullie korting. Op deze wijze kan men een bedrijfsuitje zelf samenstellen! Jullie dagje weg wordt een heus sterrenuitje met zulke leuke activiteiten!

Tips bedrijfsuitje zelf samenstellen

Een bedrijfsuitje zelf samenstellen is niet iets dat je iedere dag doet. Dit begrijpen wij en daarom geven wij wat handige tips:

  • Bepaal het doel van het bedrijfsuitje. Willen jullie een nieuwe koers gaan varen of nieuwe medewerkers introduceren?
  • Zorg voor een originele uitnodiging, want je wil natuurlijk dat al uw collega’s/medewerkers meegaan.
  • Een combinatie met actief, creatief amusement biedt afwisseling. Zorg dat het nooit saai wordt en dat er voor iedere leeftijdsgroep iets te doen is.
  • Combineer een bedrijfsuitje met lekker eten drinken, want de liefde (in jullie geval: succes) gaat door de maag!
  • Laat een bedrijfsuitje vooral leuk zijn!

Hulp samenstellen bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje zelf samenstellen spoort aan tot originaliteit, want je wil jouw medewerkers/collega’s verrassen. Een beetje hulp daarbij kan geen kwaad, want een avontuur beleven doe je samen. Wij helpen je op weg. In ons uitgebreide aanbod vindt je vast een leuke combinatie die goed bij jullie groep past. Zowel op creatief, actief als amusementsgebied hebben wij volop te bieden. Gaan jullie mee op avontuur?

Bedrijfsuitje voor grote en kleine groepen

Zowel grote als kleine groepen kunnen bij ons terecht. Van Bubbel voetbal tot een Solex tour. 

Welke wens je ook hebt, wij hebben het allemaal in huis. Voor jong én oud. Het team van de Avontuurfabriek denkt graag met je mee. Een bedrijfsuitje zelf samenstellen is een goed idee en bij ons voelt men zich nooit alleen. Neem gerust eens – vrijblijvend - contact met ons op! Wij helpen je graag.

Conclusie: de sleutel tot een succesvol bedrijfsuitje vind je bij ons.

Karten

Karten

Bubbel voetbal

Bubbel voetbal

Solex rijden

Solex rijden

All you can Steengrill

All you can Steengrill

btn-deals