Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Bedrijfsuitjes Utrecht

Ben je op zoek naar bedrijfsuitjes nabij Utrecht? Misschien zie je inmiddels door de bomen het bos niet meer. Hoeft ook niet, want de Avontuurfabriek biedt alles wat je nodig hebt. We hebben meer dan 50 activiteiten onder één dak, en zijn ook nog eens heel makkelijk bereikbaar. We liggen dicht bij Utrecht, en hebben genoeg gratis parkeerplekken voor de deur. We geven je een kleine greep uit onze talloze mogelijkheden.

Bedrijfsuitjes Utrecht buiten

Het blijft altijd weer een verrassing welke kant het op gaat met het weer. Maar zolang het niet regent, is het heerlijk om een outdoor activiteit te doen. Zo kun je een rondrit maken door de mooie natuur die Loosdrecht en omgeving biedt. Op een Vespa bijvoorbeeld, of een Solex.

Bedrijfsuitjes Utrecht indoor

Neem je liever het zekere voor het onzekere en ga je voor een indoor activiteit? Snappen we, dan weet je tenminste zeker dat je georganiseerde uitje niet in het water valt. Gelukkig heb je keuze uit ruim 50 activiteiten, want we hebben voor ieder wat wils.

Zo zijn sensatiezoekers gek op rondscheuren in onze supersnelle elektrische karts, en duiken ze de donkere ruimte in om te gaan lasergamen. De slimmerikken wagen zich liever aan onze quiz, en laten zich graag opsluiten in onze escape room waarbij ze binnen 45 minuten moeten zien te ontsnappen.

Voetballiefhebbers doe je geen groter plezier dan met Bubbel voetbal en anderen slaan liever een balletje tijdens Fluor golf in onze onderwaterwereld.

Liever iets uitdagenders? Probeer dan maar eens op een Segway te blijven staan. Uiteraard onder onze begeleiding, op ons eigen oefen- en behendigheidscircuit. Voor je het weet, steel jij de show.

Bedrijfsuitjes Utrecht op maat

Wat je wensen ook zijn, bij ons hebben al je collega’s het naar hun zin. Daar zorgen we graag voor, met eten en drinken erbij als je wilt. Door onze jarenlange ervaring weten we namelijk precies waar bedrijfsuitjes bij Utrecht aan moeten voldoen. Laat ons het budget, de wensen en het aantal personen weten, dan maken we een vrijblijvend voorstel op maat. Bel ons gerust via 035 582 8000.

Karten

Karten

Scooter rijden

Scooter rijden

Segway circuit

Segway circuit

Drankjes

Drankjes

btn-deals