bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
Titel
Titel
Subtitel
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Bedrijfsuitjes

Escape room

Zin in een spannende activiteit? Geen probleem! Wij hebben 2 spannende escape rooms. Het doel is om samen met je team de codes te kraken binnen de 45 minuten speel tijd. Dit lukt alleen maar als je met je team goed overleggend te werk gaat en de juiste hints weet te vinden. Durf jij dit spannende en zenuwslopende avontuur aan?

Karten

Karten is zeker geschikt voor een bedrijfsuitje. De Avontuurfabriek beschikt over een uniek indoor kartbaan. Er wordt gereden met elektrische karts, waardoor je kleding minder stinkt. Ook beschikt onze kartbaan over 50.000 led verlichting en een VIP bar. Zo kan je samen met je collega’s genieten van een (alcoholvrije) drankje en zie je tegelijkertijd je collega’s racen op de kartbaan. Karten is zeker een leuke activiteit om samen met je collega’s te ervaren.

Bubbel voetbal

Zin in een voetbal spel? Kom dan gezellig met je collega’s bubbel voetballen. Door bubbel voetbal ga je de voetbalsport op een nieuwe manier beleven. Tijdens het spel hebben alle deelnemers namelijk een opblaasbare bal (ballon) om het lichaam, waardoor je tegen je collega’s kan op botsen. Alleen je hoofd en je onderbenen komen onder de opblaasbare bal (ballon) eruit. Bubbel voetbal is een leuke activiteit om samen met je collega’s te doen en het ziet er ook nog eens hilarisch uit.

Elastiek voetbal

Bij elastiek voetbal gelden dezelfde regels als gewoon voetbal. Het enige verschil is dat je met je lichaam vast zit aan een elastiek, waardoor je maar een maximale speelruimte van 75 cm om je heen hebt. Het wordt daarom lastiger, omdat je moet wennen aan deze kleine speelruimte. Ook wordt je weer terug getrokken door de veer in het elastiek, als je buiten de 95 cm speelruimte komt. Het is vooral een activiteit dat zeker vermaak oplevert.

Onze bedrijfsuitjes liggen op een centrale locatie in Nederland. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Zo zorgen wij er samen met jou voor dat het bedrijfsuitje compleet wordt.

Karten

Karten

Bubbel voetbal

Bubbel voetbal

Escape room

Escape room

Elastiek voetbal

Elastiek voetbal

btn-deals