Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Bedrijfsuitjes

Met meer dan 50 activiteiten zijn we dé locatie voor allerlei soorten bedrijfsuitjes. Hoe groot de groep ook is, en wat voor type collega’s je ook hebt, we maken er altijd een onvergetelijke dag of avond van. Een paar activiteiten uit ons grote aanbod:

Escape room

Zin in een spannende activiteit? Geen probleem! We hebben twee spannende escape rooms. Het doel is om samen met je team de codes te kraken binnen de 45 minuten speeltijd. Dit lukt alleen maar als je met je team goed overleggend te werk gaat en de juiste hints weet te vinden. Durf jij dit spannende en zenuwslopende avontuur aan?

Karten

Karten is een populaire activiteit tijdens bedrijfsuitjes. De Avontuurfabriek beschikt over een unieke indoor kartbaan. Er wordt gereden met elektrische karts, waardoor je kleding minder stinkt. Ook beschikt onze kartbaan over 50.000 watt led verlichting en een VIP bar. Zo kun je samen met je collega’s genieten van een (alcoholvrij) drankje en zie je tegelijkertijd je collega’s racen op de kartbaan. Karten is zeker een leuke activiteit om samen te ervaren.

Bubbel voetbal

Zin in een voetbalspel? Kom dan gezellig met je collega’s bubbel voetballen. Hiermee ga je de voetbalsport op een nieuwe manier beleven. Tijdens het spel hebben alle deelnemers namelijk een opblaasbare bal (ballon) om het lichaam, waardoor je tegen elkaar kunt opbotsen. Alleen je hoofd en onderbenen komen onder de opblaasbare bal (ballon) uit. Een hilarisch spel waar heel wat wordt afgelachen.

Elastiek voetbal

Bij elastiek voetbal gelden dezelfde regels als gewoon voetbal. Het enige verschil is dat je met je lichaam vastzit aan een elastiek, waardoor je maar een maximale speelruimte van 75 cm om je heen hebt. En dat maakt het soms best wat lastiger om de bal te raken. Ook wordt je weer terug getrokken door de veer in het elastiek, als je buiten de 95 cm speelruimte komt. Het is een activiteit dat sowieso veel vermaak oplevert.

Bedrijfsuitjes op maat

Onze bedrijfsuitjes liggen op een centrale locatie in Nederland. Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Zo zorgen wij er samen met jou voor dat het bedrijfsuitje compleet en onvergetelijk wordt.

Karten

Karten

Bubbel voetbal

Bubbel voetbal

Escape Room

Escape Room

Elastiek voetbal

Elastiek voetbal

btn-deals