Waar ben je naar op zoek?

Kom je eruit of juist niet?
Laat je gegevens achter en
wij nemen contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LED Bowlen familiedag 

Mix
& Deal

Dé unieke tool voor jouw ideale avontuur!

Voor groepen met

meer dan 30

Bekijk de mogelijkheden!
Voor groepen met

minder dan 30

Bekijk de mogelijkheden!

Daarom kies je voor
de Avontuurfabriek:

Centraal gelegen
in Nederland
13.500 m²
indoor plezier
50+ activiteiten
op één locatie
Groepen tot
500 personen

LED Bowlen Familiedag: Geniet Samen van een geweldige dag uit!

 

De Avontuurfabriek biedt een unieke combinatie van activiteiten op één locatie! Geniet van een leuke familiedag met LED Bowlen, of combineer het met een van de andere leuke activiteiten. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die De Avontuurfabriek te bieden heeft!

 

Ben je op zoek naar een unieke familiedag? Dan is LED Bowlen bij De Avontuurfabriek de perfecte keuze! De Avontuurfabriek is een unieke locatie waar je met het hele gezin een onvergetelijke dag kunt beleven. LED Bowlen is een leuke en spannende activiteit waar iedereen van kan genieten.

 

De speciale LED verlichting en muziek maken het bowlen nog leuker. Iedereen kent natuurlijk het spel bowlen. Wij hebben hier een nieuwe dimensie aan toegevoegd door het gebruik van LED verlichting. We draaien altijd muziek zoals je dat misschien kent van het disco bowlen. Maar bovendien maken wij gebruik van witte banen met daarboven LED verlichting. Dit zorgt ervoor dat de banen iedere keer in een andere kleur oplichten. Ook de bowling ballen en pins lichten op in verschillende kleuren, waardoor het bowlen nog leuker en sfeervoller wordt.

 

Een familiedag bij de Avontuurfabriek is een geweldige manier om met de hele familie samen te komen. LED Bowlen is een populaire activiteit om samen te genieten van een dag vol plezier en gezelligheid. Maak de dag compleet met een heerlijke maaltijd en een drankje. Daarnaast zijn er ook andere activiteiten zoals lasergame, fluorgolf, elastiek voetbal en nog veel meer. Stel jouw eigen perfecte familiedag samen om samen te lachen, plezier te maken en herinneringen te maken die voor altijd zullen blijven.

 

Wil jij laten zien dat je het beste bent in het gooien van een strike of spare? Wil je deze uitdaging aan gaan samen met je familie? Kom dan naar de Avontuurfabriek en reserveer snel!