Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Bowlen Kinderfeest

Op zoek naar een leuke activiteit voor een kinderfeestje? Geen probleem wij bieden leuke activiteiten om een kinderfeest compleet te maken! Zo kun je bij ons bowlen, dit is zeker een aanrader om te doen tijdens een kinderfeest.

Bowlen kinderfeestje

Wil jij laten zien wat voor bowlingster je bent en dat jij het beste bent in het gooien van een strike of spare? Daag je vriendjes en/of vriendinnetjes uit en kom gezellig bowlen met je kinderfeestje.

Onze bowlingbanen

Onze bowlingbanen zijn verlicht met LED verlichting, net zoals de bowlingballen en pins. Dit zorgt voor een leuk en speciaal effect. De banen kleuren namelijk iedere keer in een andere kleur op. ZO gooi je op een gele baan en zo op een blauwe. Natuurlijk draaien wij ook een muziekje op de achtergrond.

Eten en drinken 

Wil je na het bowlen blijven eten. Bij ons kan je met de kinderen frietjes eten en fris drinken in het LED-café. Ook is er de mogelijkheid om pannenkoeken te bakken.

Verdere mogelijkheden kinderfeestje

Bowlen kan ook gecombineerd worden met andere activiteiten. Zo kan je bowlen combineren met paintballen, lasergamen of fluorgolfen. We hebben daar leuke combinatie feestje voor samengesteld. Bij deze kinderfeesten zit altijd onbeperkt ranja en een zakje chips inbegrepen.

Handig om te weten

Bij ons zijn er genoeg bowlingschoenen voor iedereen aanwezig, en zijn verplicht om aan te doen tijdens het bowlen. Bowlen is zowel voor jong als oud. Voor de kleintjes is het gebruik van hekjes mogelijk, wat de kinderen helemaal niet merken! De bal wordt door lucht namelijk de baan op geblazen waardoor het niet opvalt. Mochten de ballen te zwaar zijn voor de kids, dan hebben wij ook speciale rekjes waar zij de bal vanaf kunnen duwen. 

Voor verdere vragen kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je dan verder met het organiseren van je kinderfeest bowlen.

- Frietjes eten

- Frietjes eten

- Pannenkoeken eten

- Pannenkoeken eten

LED Bowlen

LED Bowlen

btn-deals