bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
Titel
Titel
Subtitel
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Bowlen Kinderfeest

Bowlen 

Wil jij laten zien wat voor bowlingster je bent en dat jij het beste bent in het gooien van een strike of spare? Daag je vriendjes uit en kom gezellig bowlen met je kinderfeestje. We raden je vooral aan om te bowlen als je op zoek bent naar een rustige activiteit voor een kinderfeestje. 

Onze bowlingbaan 

Onze bowlingbaan is verlicht met blacklights, net zoals de bowlingballen en pins. Dit zorgt voor een leuk en speciaal effect, vooral voor de kids is dit een unieke belevenis. 

Eten en drinken 

Na het bowlen, kunnen de kinderen frietjes eten en fris drinken in het LED-café. Ook is er de mogelijkheid om pannenkoeken of frietjes te eten in ons restaurant. Net zoals de bowlingbaan is het LED-café ook verlicht met blacklights. 

Verdere opties 

Bowlen kan ook gecombineerd worden met andere activiteiten. Zo kan je bowlen combineren met paintballen, lasergamen of fluorgolven. 

Het handigst is om een assortiment af te sluiten als je meerdere activiteiten op een dag wilt doen gecombineerd met eten en drinken.

Handig om te weten

Bij ons zijn er genoeg bowlingschoenen voor iedereen, en zijn verplicht om aan te doen tijdens het bowlen. Bowlen is zowel voor jong als oud. Voor de kleintjes is het gebruik van hekjes mogelijk, wat de kinderen helemaal niet merken! De bal wordt door lucht namelijk de baan op geblazen waardoor het niet opvalt. Mochten de ballen te zwaar zijn voor de kids, dan hebben wij ook speciale rekjes waar zij de bal vanaf kunnen duwen. 

Voor verdere vragen kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je dan verder met het organiseren van je kinderfeestje.

LED Bowlen

LED Bowlen

- Frietjes eten

- Frietjes eten

- Pannenkoeken eten

- Pannenkoeken eten

btn-deals