Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Bowlen Utrecht

Wil je samen met je vrienden, collega’s of familie bowlen bij Utrecht? Dan is de Avontuurfabriek een perfecte locatie om dat te doen. Hier is het namelijk extra feest, want de bowlingbanen hebben LED verlichting! En ook niet onbelangrijk: we hebben ruime parkeergelegenheid voor de deur.

Kleurrijk uitje

Bowlen is en blijft een van de meest populaire uitjes. Wij maken het nog net wat leuker met banen die veranderen van geel naar groen en blauw naar roze. Dat maakt het scoren van een strike nóg spectaculairder. Want je bent hier natuurlijk wel om te winnen! Tussendoor kun je gezellig bijpraten en nieuwe skills uitwisselen, met een drankje erbij. 

Kinderpret

Ook zijn onze banen uitstekend voor kinderfeestjes. Om het nog leuker te maken, helpen we ze stiekem een handje met onzichtbare bumpers. Die gaan automatisch omhoog als ze aan de beurt zijn. Dikke pret gegarandeerd dus!

Wie wint?

Je humoristische collega of je allerbeste vriend? Dat moet gevierd worden met een hapje en een drankje in ons café! Smaakt het bowlen naar meer? Kan ook, want we bieden meer dan alleen bowlen bij Utrecht. Met ruim 50 activiteiten onder één dak heb je keuze genoeg. Wat dacht je van karten of lasergamen? Of heb je meer zin in een Caribisch buffet? Bij de Avontuurfabriek is er van alles mogelijk. We helpen je graag aan een uitje op maat. Reserveer direct je kleurrijke bowlingbaan of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

btn-deals