Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Bowlen

Bowlen is een rustige én uitdagende activiteit. Kom gezellig met je collega’s, vrienden of familie en show je bowlingskills op onze unieke en prachtige LED bowlingbanen.

Hoe werkt bowlen?

Bowlen is een sport voor zowel jong als oud. Iedereen kan het namelijk, want zo moeilijk is het gelukkig niet. Het komt er bij deze sport namelijk niet aan op kracht, maar het gaat erom dat je de juiste techniek gebruikt om alle 10 de kegels om te gooien. Het spel bestaat uit 10 beuren en elke beurt mag je twee keer gooien. Als je in 1 beurt 10 bowling pins weet om te krijgen, heb je een strike! Dan mag je niet nog een keer de bal gooien, maar je krijgt wel 10 punten. Bij de volgende beurt worden dan de punten van alle 2 de worpen verdubbeld. Dat telt lekker op. Als je alle 10 de bowling pins om krijgt in 2 beurten, heb je een spare. Ook dan krijg je 10 punten, alleen is het verschil met een strike dat bij de volgende beurt alleen de eerste worp wordt verdubbeld.

Je leest het al, het is dus de bedoeling om een zo hoog mogelijke score te behalen! Dat doe je door de juiste technieken te gebruiken en zo alle 10 de pegels om te gooien.

Kleurrijke bowlingbaan

Tijdens het bowlen op onze indoor bowlingbaan draaien we altijd muziek. En wat het nog leuker maakt, is dat we beschikken over witte banen met LED verlichting. Dat zorgt ervoor dat de banen, bowlingballen en pins elke keer in een andere kleur oplichten. En zo net dat beetje extra effect krijgen. Onze bowlingbaan bevindt zich in het LED Café waar ook dezelfde LED verlichting aanwezig is als op de bowlingbaan.

Bowlen voor kinderen

Ook voor kinderen is bowlen een leuke en uitdagende activiteit. We hebben namelijk bumpers op onze bowlingbanen, die automatisch omhoog gaan als de kleintjes aan de beurt zijn. Bij een volwassene gaan die vervolgens weer omlaag. Deze bumpers zijn ook nog onzichtbaar, zodat het net lijkt alsof de kids als volwassenen spelen.

Onze arrangementen voor het bowlen

De avontuurfabriek biedt diverse arrangementen aan. Met meer dan 50 activiteiten onder één dak kun je bowlen gemakkelijk combineren met andere avonturen. Ook kun je een hapje of drankje nuttigen in ons sfeervolle LED café.

LED bowlen is een echte aanrader, voor jong én oud. Iedereen kan meespelen. Kom naar de Avontuurfabriek en beleef het zelf. Reserveer nu je kleurrijke bowlingbaan!

LED Bowlen

LED Bowlen

btn-deals