bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
Titel
Titel
Subtitel
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Bowling

Bowling

Het disco bowlen is bij ons zeker een aanrader, als je op zoek bent naar een rustige en leuke activiteit. Ben jij het beste in het gooien van een strike of spare? Durf jij de uitdaging aan samen met je vrienden, familie of collega's? 

Onze bowlingbaan

Bij onze bowlingbaan kleurt alles op in het licht, zoals de bowling ballen, pins enz.  Dit geeft weer een extra effect aan het disco bowlen.

Na het bowlen, kan je ook bij ons blijven en gezellig een hapje en of drankje nuttigen in ons LED-café. Zo kan je bij ons frietjes eten of een bittergarnituur bestellen met een lekker drankje of fris. Het is zeker een aanrader om bij het LED-café een kijkje te nemen, omdat dit ook is verlicht met led verlichting.

We draaien de lekkerste disco plaatjes, waardoor je echt het gevoel krijgt dat je in een disco sfeer bent. We draaien de nieuwste hits van de top 40, waardoor de muziek ook is aangepast op wat iedereen leuk vindt.

Bowlen combineren

Je kunt ook bepaalde activiteiten met elkaar combineren. Zo kan je bijvoorbeeld bowlen combineren met karten of met lasergamen. Je kunt bij ons ook een assortiment afsluiten om bowlen te combineren met een of twee andere activiteiten en na afloop een hapje te eten in ons restaurant.

Voor vragen en informatie kun je contact met ons opnemen en helpen wij je graag verder om de unieke dag samen te stellen. 

LED Bowlen

LED Bowlen

btn-deals