Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Bubbel voetbal Hilversum

Of je nu een voetbal fanaat bent of niet, bubbel voetbal in Hilversum ga je sowieso leuk vinden! Je wordt namelijk in een grote ballon gehezen om vervolgens het veld op te rennen. Om te voetballen. En dat klinkt makkelijker dan het is, want alleen je armen en onderbenen steken de ballon uit. Dat wordt dus lachen, gieren, brullen.

Potje rollend over de grond

De regels zijn hetzelfde als bij het ‘normale’ voetbal, maar het wordt je door die ballon nét even wat moeilijker gemaakt. In het gevecht om de bal bots je al snel tegen elkaar op, en voor je het weet rol je over het veld. Een half uur vol hilariteit dus. En de slappe lach. Gelukkig houdt de scheidsrechter een oogje in het zeil, dus stiekem valsspelen zit er niet in!

Talloze mogelijkheden

Je kunt bubbel voetbal in Hilversum al spelen vanaf 6 personen. Wil je hiervoor of erna nog een andere activiteit doen? Met meer dan 50 activiteiten onder één dak heb je bij de Avontuurfabriek volop keuze! Kijk maar eens rond op onze website, of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Bubbel voetbal

Bubbel voetbal

btn-deals