Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Buggy rijden Nederland

Zoek je een activiteit met vrienden, collega’s of familie waarbij je lekker buiten bent en veel van de omgeving ziet? Kies dan voor Buggy rijden Nederland. Jullie rijden 1,5 tot 2 uur lang door het mooie Gooi en omstreken, langs de Loosdrechtse Plassen en de Vecht.

Instappen en gassen maar

Maar voor het zover is, krijgen jullie uitleg over hoe de buggy werkt. Vervolgens stap je met nog iemand de buggy in en rijd je in colonne de route. Die hoef je niet zelf in de gaten te houden, want jullie begeleider weet de weg over de verharde wegen. Zo kunnen jullie lekker om je heen kijken, want er is genoeg te zien! Onze buggy’s zijn voorzien van een 250cc motor en halen een topsnelheid van 65 km per uur. Dankzij de open constructie waait de wind door je haren. En ze rijden net als een kart: de buggy stuurt redelijk spartaans. Onderweg stoppen jullie zo nu en dan om met elkaar te kletsen en eventueel te wisselen van stoel.

Route door de omgeving

Een rijbewijs is verplicht om te mogen rijden. Heb je die niet? Geen zorgen, dan kun je gewoon mee op de bijrijdersstoel. De route leidt jullie langs mooie huizen en door prachtige natuur. Jullie touren door Loosdrecht, Hilversum, Kortenhoef, Ankeveen, Nederhorst den Berg, Vreeland, Loenen aan de Vecht, Nieuwersluis, Breukelen, Tienhoven en Breukeleveen. De tour is ongeveer 45 kilometer lang.

Andere activiteiten

Wil je na het buggy rijden nog een activiteit doen? Geen probleem, met meer dan 50 activiteiten onder één dak hebben we volop mogelijkheden. Van karten tot lasergamen. Ook hebben we verschillende arrangementen met eten. Kijk rustig rond op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie!

Periode

Buggy rijden Nederland is mogelijk in de periode van 1 april tot en met 31 oktober. 

Overige informatie buggy rijden Nederland

  • Een instructeur van ons begeleidt de tocht.
  • Een rijbewijs is verplicht! Maar niet als bijrijder natuurlijk.
  • Het gebruik van alcohol vooraf of tijdens de tocht is niet toegestaan.
  • Er geldt een niet afkoopbaar eigen risico per bestuurder van € 250,00 indien schade.
  • Eventuele bekeuringen zijn altijd voor eigen rekening bestuurder/ organisator van het evenement.
  • Een zonnebril is een must tijdens de tocht!
  • Wij rijden niet op onverharde wegen
  • Mooi weer garantie: bij slecht weer is het mogelijk het uitje te verplaatsen of een alternatief indoorprogramma te doen. Zo kan uw uitje altijd doorgaan.
btn-deals