Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Buggy rijden Noord Holland

Wil je met je vrienden, collega’s of familie buggy rijden bij Amsterdam? Dat kan bij de Avontuurfabriek! Vanuit Loosdrecht rijden jullie 1,5 tot 2 uur lang langs de Loosdrechtse Plassen, de Vecht en door allemaal gezellige dorpjes. Je zit met zijn tweeën in de buggy. Dus ook als je geen rijbewijs hebt, kun je gewoon mee op de bijrijdersstoel. De buggy heeft een open constructie, dus met mooi weer kun je lekker van de zon genieten.

Toeren door de omgeving

Voordat jullie de motor starten, leggen we eerst nog even uit hoe het allemaal werkt. Vervolgens rijd je in tweetallen achter de begeleider aan, want die weet precies de route. Onderweg stoppen jullie zo nu en dan om bij te praten en eventueel te wisselen van stoel. Dan kan de ander ook de omgeving in turen en op z’n gemak om zich heenkijken. Er is namelijk genoeg te zien! Je start in Loosdrecht, en rijdt vanuit daar naar Hilversum, Kortenhoef, Ankeveen, Nederhorst den Berg, Vreeland, Loenen aan de Vecht, Nieuwersluis, Breukelen, Tienhoven en Breukeleveen. De Buggy rijden Noord Holland tour is zo’n 45 kilometer lang over verharde wegen.

Volop mogelijkheden

Onze buggy’s hebben trouwens een 250cc motor en halen een topsnelheid van 65 km per uur. Het lijkt misschien wel net alsof je in een kart zit, want ze rijden en sturen redelijk spartaans. Tijdens de tour ontdek je op een unieke manier de mooiste plekjes van het Gooi. Dus wil je buggy rijden in de buurt van Amsterdam, dan is deze tour echt een aanrader. Mocht het regenen, dan kunnen jullie het uitje te verplaatsen of een alternatief indoorprogramma doen. Keuze genoeg met meer dan 50 activiteiten onder één dak! Je buggy avontuur is dan ook gemakkelijk uit te breiden met nóg een activiteit, zoals paintballen of de Escape Room. Ook qua eten hebben we volop mogelijkheden, van lunch tot een Caribisch buffet! Laat ons je wensen weten en we maken er graag een compleet uitje op maat van.

Periode

Buggy rijden Noord Holland is mogelijk in de periode van 1 april tot en met 31 oktober. 

Overige informatie buggy rijden Noord Holland

  • Een instructeur van ons begeleidt de tocht.
  • Een rijbewijs is verplicht! Maar niet als bijrijder natuurlijk.
  • Het gebruik van alcohol vooraf of tijdens de tocht is niet toegestaan.
  • Er geldt een niet afkoopbaar eigen risico per bestuurder van € 250,00 indien schade.
  • Eventuele bekeuringen zijn altijd voor eigen rekening bestuurder/ organisator van het evenement.
  • Een zonnebril is een must tijdens de tocht!
  • Wij rijden niet op onverharde wegen
  • Mooi weer garantie: bij slecht weer is het mogelijk het uitje te verplaatsen of een alternatief indoorprogramma te doen. Zo kan je uitje altijd doorgaan.
btn-deals