Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

BUGGY RIJDEN UTRECHT

Ben je op zoek naar een buitenactiviteit met je vrienden, collega’s of familie? Dan is Buggy rijden Utrecht misschien wel iets voor jullie. Met zijn tweeën stap je de buggy in en rijd je 1,5 tot 2 uur langs de Loosdrechtse Plassen en de Vecht. Zo ontdek je op een unieke manier de mooiste plekjes van het Gooi.

Van Loosdrecht naar Breukeleveen

Heb je nog nooit in een buggy gereden? Geen probleem, want van tevoren leggen we je uit hoe het allemaal werkt. Je hebt natuurlijk wel een rijbewijs nodig. Heb je die niet, dan kun je gewoon mee op de bijrijdersstoel. In tweetallen rijden jullie achter je begeleider aan, want die weet precies de route. Wel zo makkelijk, dan kun je goed de omgeving bekijken, want er is genoeg te zien. Vanuit Loosdrecht rijden jullie naar Hilversum, Kortenhoef, Ankeveen, Nederhorst den Berg, Vreeland, Loenen aan de Vecht, Nieuwersluis, Breukelen, Tienhoven en Breukeleveen. De Buggy rijden Utrecht tour is ongeveer 45 kilometer lang over verharde wegen. Onderweg stoppen jullie even om met elkaar te kletsen en eventueel te wisselen van stoel.

Zon op je bol

Onze buggy’s zijn voorzien van een 250cc motor en halen een topsnelheid van 65 km per uur. En ze rijden net als een kart, want ze sturen redelijk spartaans. Dankzij de open constructie waait de wind door je haren, dus kun je volop van het mooie weer genieten. Regent het? Dan hebben jullie de mogelijkheid om het uitje te verplaatsen of een alternatief indoorprogramma te doen. Met meer dan 50 activiteiten onder één dak heb je bij ons volop keuze, van LED bowlen tot karten en lasergamen. Wil je na het buggy rijden blijven eten? Ook dat kan gewoon! Neem voor meer informatie contact met ons op, of kijk rustig rond op onze website.

Periode

Buggy rijden Utrecht is mogelijk in de periode van 1 april tot en met 31 oktober. 

Overige informatie buggy rijden Utrecht

  • Een instructeur van ons begeleidt de tocht.
  • Een rijbewijs is verplicht! Maar niet als bijrijder natuurlijk.
  • Het gebruik van alcohol vooraf of tijdens de tocht is niet toegestaan.
  • Er geldt een niet afkoopbaar eigen risico per bestuurder van € 250,00 indien schade.
  • Eventuele bekeuringen zijn altijd voor eigen rekening bestuurder/ organisator van het evenement.
  • Een zonnebril is een must tijdens de tocht!
  • Wij rijden niet op onverharde wegen
  • Mooi weer garantie: bij slecht weer is het mogelijk het uitje te verplaatsen of een alternatief indoorprogramma te doen. Zo kan je uitje altijd doorgaan.
btn-deals