Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Buggytocht

Zoek je een buggyverhuur? Dan zit je bij de Avontuurfabriek helemaal goed! We hebben een buggytocht van zo’n 45 kilometer voor je samengesteld, zodat je samen met je vrienden, familie of collega’s de mooiste plekken langs de Loosdrechtse Plassen en de Vecht ontdekt. Jullie hoeven niet moeilijk te doen met navigatie, want jullie kunnen gewoon achter de begeleider aan rijden.

Toeren door de omgeving

De buggytocht leidt je door Loosdrecht, Hilversum, Kortenhoef, Ankeveen, Nederhorst den Berg, Vreeland, Loenen aan de Vecht, Nieuwersluis, Breukelen, Tienhoven en Breukeleveen. De buggy is helemaal open, dus de wind kan lekker door je haren waaien met de zon op je bol. Vergeet dus niet je zonnebril mee te nemen! 1,5 tot 2 uur lang rijden jullie langs water en door dorpjes heen. Onderweg wordt er even gestopt om bij te praten met de rest, en eventueel te wisselen van stoel. Heb je geen rijbewijs? Dan blijf je gewoon op de bijrijdersstoel zitten, kun je extra goed de omgeving bekijken.

Meer dan alleen buggy verhuur

De buggy’s hebben trouwens een 250cc motor en halen een topsnelheid van 65 km per uur. Ze rijden en sturen redelijk spartaans, dus het lijkt misschien wel net alsof je in een kart zit. Mocht het gaan regenen, dan heb je de mogelijkheid om jullie buggytocht te verplaatsen of een alternatief indoorprogramma te doen. We bieden namelijk meer dan alleen buggy verhuur: met meer dan 50 activiteiten onder één dak hebben jullie keuze genoeg! Ook als je nog een aanvullende activiteit wilt doen voor een dagvullend programma, dan kan dat gewoon. Of blijf gezellig eten, want we hebben allerlei arrangementen. Laat ons je wensen weten, we denken graag met je mee!

Periode buggytocht

Buggyverhuur is mogelijk in de periode van 1 april tot en met 31 oktober. 

Overige informatie buggyverhuur

  • Een instructeur van ons begeleidt de tocht.
  • Een rijbewijs is verplicht! Maar niet als bijrijder natuurlijk.
  • Het gebruik van alcohol vooraf of tijdens de tocht is niet toegestaan.
  • Er geldt een niet afkoopbaar eigen risico per bestuurder van € 250,00 indien schade.
  • Eventuele bekeuringen zijn altijd voor eigen rekening bestuurder/ organisator van het evenement.
  • Een zonnebril is een must tijdens de tocht!
  • Wij rijden niet op onverharde wegen
  • Mooi weer garantie: bij slecht weer is het mogelijk het uitje te verplaatsen of een alternatief indoorprogramma te doen. Zo kan je uitje altijd doorgaan.

 

btn-deals