Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Escaperoom Utrecht

Zoek je een locatie met een escaperoom bij Utrecht? Dan moet je bij de Avontuurfabriek zijn! We hebben niet alleen twee escaperooms, je hebt hier ook nog eens de mogelijkheid om deel te nemen aan ruim 50 andere activiteiten. Op en top vermaak dus.

Ontsnappen

Of je nu een uitje met je collega’s, vrienden of familie hebt, jullie kunnen gaan ontdekken of dat jullie de code kunnen achterhalen om de deur van de escaperoom te openen. Maar voor het zover is, leggen we van tevoren nog even de spelregels uit. Want je bent natuurlijk niet alleen uit Utrecht gekomen om de escape room te spelen, maar ook om te winnen! Het komt erop neer dat je binnen 45 minuten de code moet achterhalen.

Door het uitvoeren van verschillende opdrachten dienen jullie de code te achterhalen.

Escaperoom Utrecht: leuk voor iedereen

Bij de Avontuurfabriek hanteren we minimale leeftijd vanaf 16 jaar. De escape room is een activiteit die vaak bij bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen wordt gespeeld. Ben je op zoek naar een escaperoom voor kinderen dan hebben we ook de escape box.

Thema’s escape room Avontuurfabriek

Escaperoom Bescherming Bevolking; In de jaren 50/60 van de vorige eeuw is de Bescherming Bevolking opgericht met als doel ons land te beschermen in het geval van een aanval vanuit het Oosten. Met conventionele, chemische of nucleaire wapens. Overal in het land werden daarvoor commandoposten ingericht. Sommige daarvan in het diepste geheim, vanwege hun strategisch belang en toegekende waarde, waaronder deze post in Loosdrecht.

Escaperoom Radiokamer; Ook is onder de rook van Hilversum een geheim noodradiostation ingericht, om vanuit deze plek de Nederlandse bevolking van de nodige informatie te kunnen blijven voorzien. Met name in het geval van mogelijke oorlogsrampen zoals de dreiging van de Koude Oorlog en daarbij het mogelijk wegvallen van de reguliere zendstations. Daarnaast diende het station als bruggenhoofd in de informatievoorziening van alle blokposten van de Bescherming Bevolking in Nederland. Deze informatie werd versleuteld verzonden en door getrainde ontvangers ontcijferd. Hoewel het station al heel lang buiten werking is, kan men nog steeds berichten verzenden en ontvangen. Het aanzetten van de receiver zal dat aantonen.

Meer dan 50 activiteiten onder één dak

Heb je de smaak te pakken? Dan kun je er een lasergame spel achteraan plakken. Of je kunt hierna natuurlijk ook biljart voetbal spelen of karten. Voor de lekkerbekken hebben we een all you can grill mogelijkheid, met onbeperkt bier, wijn en fris. Wat je wensen ook zijn, we helpen je graag aan een compleet avontuur.

Escape Room

Escape Room

Escape box Mission Control

Escape box Mission Control

btn-deals