Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Expeditie Robinson teambuilding

Expeditie Robinson is dé activiteit voor teambuilding. Je collega’s worden verdeeld in twee teams (Zuid en Noord) en gaan samen strijden om de titel. Om te winnen, moeten ze goed op elkaar inspelen en gebruikmaken van elkaars talent. Spanning en sensatie dus, met de blote voeten in het zand in de buitenlucht.

Eerst even bijtanken

Voor deze ultieme Expeditie Robinson teambuilding hoef je niet ver te reizen. De Avontuurfabriek ligt namelijk in Loosdrecht, en heeft genoeg parkeerplekken voor de deur. Bij aankomst krijgen jullie eerst wat te drinken. Kunnen jullie meteen wat slimme tactieken bespreken voordat de strijd begint. Zijn jullie er klaar voor? Maak je borst maar nat, want we het spel gaat beginnen. 

Vijf uitdagingen

Jullie mogen kiezen uit 15 uitdagende proeven. Het is de bedoeling om vijf opdrachten zo snel mogelijk te voltooien. Is de eerste opdracht gelukt? Hup, meteen door naar de volgende! Dit gaat zo door totdat alle vijf de opdrachten zijn voltooid. Het team dat dit als eerste weet te realiseren, heeft gewonnen. Dus fingers crossed dat je teamgenoten je verrassen met verschillende kwaliteiten: van vuur maken tot balans houden en puzzels oplossen. Welk team heeft de beste Robinsons?

Compleet verzorgd

Teambuilding maakt hongerig! Komt dat even mooi uit, want we kunnen ook een uitgebreide lunch verzorgen. Of wat dacht je van een barbecue of Caribisch buffet? Ook kun je nog een teambuilding activiteit doen, want we hebben volop mogelijkheden. Kijk rustig rond op de website of neem contact met ons op voor een teambuilding uitje op maat. We helpen je graag om er een geslaagde dag van te maken.

Praktische informatie

  • Ervaren instructeur(s)
  • Programma op maat
  • Prijs voor de winnaars
  • Mogelijkheid tot lunch/buffet/BBQ
  • Mogelijkheid voor douchen en omkleden
  • Mooi weer garantie: bij slecht weer mogen jullie het teamuitje verplaatsen of bieden we een alternatief binnenprogramma aan
Karten

Karten

Bubbel voetbal

Bubbel voetbal

Paintball

Paintball

Scooter rijden

Scooter rijden

btn-deals