Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Expeditie Robinson teamuitje

Het Expeditie Robinson teamuitje is een van onze nieuwste avonturen in de buitenlucht. Een adembenemend spel waarbij jullie met de blote voeten in het zand gaan strijden om de titel. Welk team beschikt over de meest diverse kwaliteiten, en heeft als eerste alle vijf de opdrachten voltooid? 

Zuid tegen Noord

Voor dit Expeditie Robinson teamuitje hoef je niet ver te reizen, want Loosdrecht ligt centraal in Nederland. Voordat het spel begint, kunnen jullie eerst nog even rustig wat drinken en alvast wat tactieken bespreken. En dan gaat het feest echt beginnen! Jullie kunnen kiezen uit 15 uitdagende proeven en worden in twee teams verdeeld: kamp Zuid en kamp Noord. Nu maar hopen dat je teamgenoten veel verschillende talenten hebben, want dan maak je extra kans om de titel te veroveren.

Klaar voor de start?

Jullie zijn hier natuurlijk om te winnen! Om dat voor elkaar te krijgen, moeten jullie als eerste alle vijf de opdrachten voltooien. Beide teams starten tegelijk met de eerste opdacht. Is je team daarmee klaar, dan mogen jullie meteen door naar de volgende opdracht. Zo gaat het door totdat de laatste opdracht is afgerond. De mix van snelheid en nauwkeurigheid is hierbij heel belangrijk, want elke fout kost tijd!

Compleet avontuur

Van dit Expeditie Robinson teamuitje krijg je vast trek! Gelukkig hebben we genoeg mogelijkheden om daar iets aan te doen, met bijvoorbeeld een barbecue of Caribisch buffet. Smaakt de activiteit naar meer? Jullie kunnen er ook nog een doen om revanche te nemen. Met meer dan 50 avonturen onder een dak hebben we keuze genoeg. Kijk rustig rond op onze website, of neem contact met ons op voor een teamuitje op maat. We helpen je graag om er een onvergetelijke dag van te maken.

Praktische informatie

  • Ervaren instructeur(s)
  • Programma op maat
  • Prijs voor de winnaars
  • Mogelijkheid tot lunch/buffet/BBQ
  • Mogelijkheid voor douchen en omkleden
  • Mooi weer garantie: bij slecht weer mogen jullie het teamuitje verplaatsen of bieden we een alternatief binnenprogramma aan
Karten

Karten

Bubbel voetbal

Bubbel voetbal

Paintball

Paintball

Scooter rijden

Scooter rijden

btn-deals