Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Glow in the dark midgetgolf

Glow in the dark midgetgolf bij de Avontuurfabriek kan altijd doorgaan. In Nederland weet je namelijk nooit wat het weer gaat doen, daarom zit je bij de Avontuurfabriek altijd goed. Bij ons vind je een indoor glow in the dark midgetgolf baan. Al is het weer nog zo slecht bij ons kan je midgetgolf avontuur altijd door gaan.

Glow in the dark

We horen je denken wat is glow in the dark? Wat is er anders aan dan het bekende minigolf? Glow in the dark houdt in dat wij de ruimte waarin de minigolf zich bevind hebben verlicht met blacklight verlichting. Alles wat fluorescerend of wit is kleurt door het blauwige licht op. Dit geeft een gave dimensie aan het midgetgolfen. Onze ballen en sticks zijn ook fluorescerend waardoor deze oplichten tijdens het spelen. 

9 holes glow in the dark midgetgolf baan

De Avontuurfabriek te Loosdrecht beschikt over een 9 holes gethematiseerde midgetgolfbaan. Naast dat alles glow in the dark is hebben we een onderwaterthema toegevoegd aan de midgetgolf baan. Wist je al dat onze midgetgolfbaan beschikt over beweegbare objecten? Wat dacht je van de bewegende klapbrug, Bulder, het bewegende kanon, Bruno de Haai met bewegende bek en Daisy de zeemeermin met bewegende staart. Dit maakt het midgetgolf avontuur nog spannender.

Ben jij de nieuwe midgetgolf kampioen?

Hoe verlaat je nu als winnaar de midgetgolfbaan? Bij binnenkomst ontvangen jullie een eigen score kaart. Jullie kunnen de scores per hole noteren op het ontvangen scorekaartje. Om een extra dimensie aan het spel mee te geven ontvangen jullie ook allemaal een 3D bril die jullie tijdens het spelen van 3D fluorgolf kunnen opzetten.

Zoek je midgetgolf een locatie in de buurt?

Onze glow in the dark midgetgolf baan is gelegen in Loosdrecht. Wist je al dat wij onder de rook van Hilversum gevestigd zijn en slechts op 25 autominuten van Utrecht en Amersfoort vandaan liggen. Daarnaast beschikken we over een eigen parkeerterrein met meer dan voldoende GRATIS parkeerplaatsen.

Glow in the dark midgetgolf Hilversum –slechts 5 minuten met de auto
Glow in the dark midgetgolf Utrecht – slechts 25 minuten met de auto
Glow in the dark midgetgolf Amersfoort – slechts 25 minuten met de auto

Meer dan 50 activiteiten onder één dak

Grote kans dat je na het glow in the dark midgetgolf meer activiteiten wilt ondernemen. Je kunt dan ook kiezen voor een all inclusive arrangement, met all you can grill en onbeperkt bier, wijn en fris. Smaakt het avontuur naar meer? Mogelijkheden genoeg, want we bieden meer dan 50 activiteiten aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van LED bowlen? Mail of bel ons voor de mogelijkheden.

Fluorgolf 3D

Fluorgolf 3D

LED Bowlen

LED Bowlen

All you can Steengrill

All you can Steengrill

btn-deals