Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Groepsuitjes

De Avontuurfabriek is dé locatie voor groepsuitjes. We hebben niet alleen meer dan 50 (groeps)activiteiten onder één dak, we zijn ook nog eens heel centraal gelegen onder de rook van Hilversum. Daardoor zijn we voor iedereen makkelijk bereikbaar. En kom je met de auto, dan hebben we genoeg gratis parkeerplekken voor de deur.

We geven je graag alvast een tipje van de sluier van onze mogelijkheden. De overige activiteiten vind je allemaal op onze website. Is kiezen niet je sterkste punt? Dan helpen we je graag! Wij weten namelijk precies waar onvergetelijke groepsuitjes aan moeten voldoen.

Voor ieder wat wils tijdens jullie groepsuitje

Het maakt niet uit hoe gevarieerd de groep is, want we hebben voor ieder wat wils. De jongsten onder ons vermaken zich uitstekend met klimmen, springen en glijden in ons walhalla Spelekids. Heb je daar in ieder geval geen omkijken naar, want ook voor jullie is het tijd voor wat actie. Bij ons kun je het zo gek maken als je zelf wilt.

Ga je voor spanning en sensatie, en trap je het gaspedaal in van onze supersnelle elektrische karts? Of sluip je zo onopvallend mogelijk de donkere ruimte in met een laserpistool onder je arm? Maar ook bowlen blijft een klassieker, maar dan wel in een nieuw jasje. Bij ons zijn de witte banen namelijk gekleurd door de LED verlichting, dat meteen een feestelijk gevoel geeft.

Zin om flink te lachen? Kies dan voor bubbel voetbal (ja, in een ballon!), of All in the game, met keuze uit 25 hilarische spellen.

Groepsuitjes op maat

Je leest het al, bij de Avontuurfabriek valt meer dan genoeg te beleven. Maar ook aan eten en drinken hebben we gedacht, want van al die activiteiten krijg je natuurlijk trek. Met ons All you can grill arrangement krijg je meteen weer energie. We zijn zowel gespecialiseerd in grote als kleine groepsuitjes.

Wil je graag vrijblijvend advies op maat voor een onvergetelijke dag of avond? Neem dan gerust contact met ons op!

Karten

Karten

Bubbel voetbal

Bubbel voetbal

LED Bowlen

LED Bowlen

Spelekids

Spelekids

btn-deals