Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Hilversum bowlen

Ook in Hilversum is bowlen een populaire activiteit. Wie is er eigenlijk niet gek op? Bij de Avontuurfabriek hebben we het zelfs nóg leuker gemaakt, want onze banen hebben LED verlichting. Zo is het niet alleen een gezellige, maar ook een kleurrijke belevenis!

Strikes scoren

Veel mensen uit Hilversum bowlen bij de Avontuurfabriek. Waar de een voor de gezelligheid komt, is de ander bloedfanatiek. En dat geeft altijd een gezellige mengeling bij vrienden, familie en collega’s. Waarbij het altijd spannend blijft wie er wint. Want diegene die achter elkaar strikes gooit, komt geregeld zomaar uit onverwachte hoek!

Handje helpen

Ook kinderen zijn bij ons meer dan welkom. Die vinden al die kleuren op de baan trouwens geweldig. En om met de volwassenen mee te kunnen doen, helpen we ze een handje. We hebben namelijk onzichtbare bumpers op de bowlingbanen, die omhoog gaan zodra er een kind aan de beurt is.

Even bijtanken

Bowlen kost energie! Gelukkig kun je bijtanken met een hapje en een drankje in ons café. Daar kun je ook meteen een beetje napraten over de beste bowling technieken. Smaakt het naar meer, en heb je zin in nog een activiteit? Keuze genoeg, met meer dan 50 activiteiten onder één dak!

 

Bowlen in Hilversum doe je dus bij de Avontuurfabriek! Reserveer nu je kleurrijke bowlingbaan!

LED Bowlen

LED Bowlen

btn-deals