Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Indoor Bedrijfsuitjes

Ben je op zoek naar indoor bedrijfsuitjes? Snappen we, want je weet het maar nooit welke kant het op gaat met het weer. Daarom hebben we bij de Avontuurfabriek ruim 50 activiteiten onder één dak. Zo weet je zeker dat je bedrijfsuitje altijd doorgaat! En we zijn ook nog eens heel centraal gelegen in Nederland, onder de rook van Hilversum. Komen je collega’s met eigen vervoer? Geen probleem, we hebben gratis parkeerplekken voor de deur.

Indoor activiteiten

We hebben een ruim én afwisselend aanbod aan activiteiten voor indoor bedrijfsuitjes. Iedere groep houdt immers van verschillende dingen. Waar het ene bedrijfsuitje misschien draait om teambuilding, staat bij de ander zoveel mogelijk plezier voorop. Wat je wensen ook zijn, we hebben alles in huis om er een geslaagde dag van te maken. Van elektrische karts voor snelheidsduivels tot paintballen voor sensatiezoekers. Of wat dacht je van een van onze twee escape rooms? Dé trend van dit moment, waarbij je aan de hand van opdrachten binnen 45 minuten moet zien te vluchten. Uiteraard vallen activiteiten als LED bowlen, Midgetgolf blacklight en lasergamen altijd in de smaak! Net als All in the game, met 25 spellen waar uit gekozen mag worden.

Advies over indoor bedrijfsuitjes

Hoe dan ook, bij ons weet je zeker dat al je collega’s een leuke dag tegemoet gaan. Kun je wel wat hulp gebruiken bij de juiste keuze van de activiteiten? Dat doen we graag! Door onze jarenlange ervaring weten we namelijk precies waar indoor bedrijfsuitjes aan moeten voldoen. Laat ons het budget, de wensen en het aantal personen weten, dan maken we een vrijblijvend voorstel op maat. Bel ons gerust via 035 582 8000.

Karten

Karten

Escape Room

Escape Room

LED Bowlen

LED Bowlen

Paintball

Paintball

btn-deals