Waar ben je naar op zoek?

Kom je eruit of juist niet?
Laat je gegevens achter en
wij nemen contact met je op!

Kom je
er niet uit?
klik hier
Onze Corona
maatregelen
klik hier

Indoor midgetgolf

Mix
& Deal

Dé unieke tool voor jouw ideale avontuur!

Voor groepen met

meer dan 30

Bekijk de mogelijkheden!
Voor groepen met

minder dan 30

Bekijk de mogelijkheden!
Voor

kinderfeestjes

Bekijk de mogelijkheden!

Daarom kies je voor
de Avontuurfabriek:

Centraal gelegen
in Nederland
13.500 m²
indoor plezier
50+ activiteiten
op één locatie
Groepen tot
500 personen

Op zoek naar een locatie voor indoor midgetgolf? Gevonden, want wij hebben een 9 holes indoor midgetgolf baan. Met indoor midgetgolf hoef je je nooit zorgen te maken over het weer. Want of het nu regent of de zon schijnt, dit uitje is altijd een succes. Voor jong én oud. Indoor midgetgolfen is misschien nog wel leuke er dan outdoor, want onze 9 holes baan is glow in the dark en heeft 4 bewegende objecten.

Midgetgolfen in een binnen locatie

Wist je al dat indoor midgetgolf hetzelfde is als het midgetgolf wat je buiten kan doen. Het verschil is alleen de aankleding van de ruimte. Wij beschikken over 9 verschillende holes met als thema onderwaterwereld. Daarnaast zorgt een 3D bril (gratis ter beschikking) voor een nieuwe beleving. En niet te vergeten het glow in the dark waardoor ook je balletje en stick oplichten.

Praktische uitleg

Tijd voor actie! Want je komt natuurlijk om te winnen. Voordat jullie aan gaan golfen krijgen jullie eerst een korte uitleg van onze instructeurs. Jullie ontvangen dan ook de sticks, balletjes en scorekaartjes. Hoe je wint? Door de 9 holes midgetgolf baan te doorlopen en in zo min mogelijk slagen de bal in de holes krijgen. Degene die de minste slagen heeft is de winnaar!

Indoor midgetgolf locatie in de buurt?

Onze indoor midgetgolf baan is gelegen in Loosdrecht. Wist je al dat wij onder de rook van Hilversum gevestigd zijn en slechts op 25 autominuten van Utrecht en Amersfoort vandaan liggen. Daarnaast beschikken we over een eigen parkeerterrein met meer dan voldoende GRATIS parkeerplaatsen.

Glow in the dark midgetgolf Hilversum – slechts 5 minuten met de auto
Glow in the dark midgetgolf Utrecht – slechts 25 minuten met de auto
Glow in the dark midgetgolf Amersfoort – slechts 25 minuten met de auto

Meer dan 50 activiteiten onder één dak

Grote kans dat je na het indoor midgetgolf meer activiteiten wilt ondernemen. Je kunt dan ook kiezen voor een all inclusive arrangement, met all you can grill en onbeperkt bier, wijn en fris. Smaakt het avontuur naar meer? Mogelijkheden genoeg, want we bieden meer dan 50 activiteiten aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van LED bowlen? Mail of bel ons voor de mogelijkheden.