Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

De unieke combinatie op één locatie

Speel op safe, met een indoor teamuitje ben je nooit afhankelijk van het weer.

Indoor teamuitje

Het beproeven en versterken van het doorzettingsvermogen, de collegialiteit en de creativiteit van een team is niet aan een plaats of aan een budget gebonden. Bij ons vind je verschillende activiteiten voor verschillende leeftijden. Het leuke van een goedkoop teamuitje is dat je het veel vaker kunt doen dan een exclusief en duur uitje. Juist in de herhaling van het uitje schuilt de kracht. Elkaars kracht ontdekken bij verschillende activiteiten is heel goed mogelijk met een actief teamuitje van de Avontuurfabriek.

Een indoor teamuitje gaat altijd door

Bij de Avontuurfabriek hebben we een groot aanbod voor wie op zoek is naar een indoor teamuitje. Groot voordeel van een indoor teamuitje is natuurlijk dat het altijd doorgaat omdat je niet afhankelijk bent van het weer. In onze grote activiteitenhal is bijna alles mogelijk voor een origineel teamuitje. Denk aan All-in the game of aan een keiharde inspanning op onze Army survival track.

Ook met een outdoor teamuitje zit je toch safe bij de Avontuurfabriek

Wie een actief teamuitje zoekt, kiest vaak voor een outdoor activiteit. Lekker sturen met het hoofd in de wind op een solex of een milieuvriendelijke Fat Max Bike zorgt voor ruimte in het hoofd en dus voor nieuwe ideeën. Het mooie van onze outdoor teamuitjes is dat we de meeste ervan met mooi weer garantie leveren. Dat wil zeggen dat bij slecht weer het uitje kan worden verplaatst naar een andere dag. Ook is het mogelijk om een alternatief indoorprogramma te volgen.

Binnen teamuitjes actief

Ben je op zoek naar een binnen teamuitje waar iedereen actief bezig is? Dan raden wij je aan om te gaan Paintballen, Airsoften of All-in the game. Dit zijn zeer actieve binnen uitjes. Je kan deze binnen uitjes natuurlijk ook combineren met een lunchbuffet, een borrel of ons all you can grill arrangement.

Daarnaast is het ook mogelijk om een actief binnen uitje te combineren met een rustigere binnen activiteit zoals 3D Fluorgolf, LED Bowlen of onze Escape room. De Avontuurfabriek biedt genoeg mogelijkheden voor binnen uitjes en voor ieder wat wils.

Uitjes voor tieners 

Ben je op zoek naar leuke indoor-uitjes voor tieners, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden zowel rustige als actieve uitjes aan. Zo kan je bij ons LED bowlen, midgetgolfen of lasergamen. Je kan deze uitjes ook combinneren met lekkere snacks en drankjes. 

Binnen uitjes combineren

Zoals al eerder aangegeven is het bij de Avontuurfabriek mogelijk om verschillende binnen activiteiten met elkaar te combineren om zo tot een uniek binnen teamuitje te komen. Combineer bijvoorbeeld een actief binnen uitje met een rustigere activiteit. Of combineer juist All-in the game met de survival track en het funny voetbalpakket.

Het grote voordeel van de Avontuurfabriek is dat alles onder één dak aanwezig is en we de mogelijkheid hebben om alles met elkaar te combineren zodat je je eigen binnen uitje kan combineren. Dit zorgt ervoor dat iedereen zijn eigen unieke dag kan beleven!

Lasergame

Lasergame

Fluorgolf 3D

Fluorgolf 3D

Army survival track

Army survival track

Paintball

Paintball

btn-deals