Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Karten Utrecht

Wil je graag karten bij Utrecht? Zoek niet verder, want de Avontuurfabriek heeft nét even wat meer te bieden dan andere kartbanen in de buurt. Onze indoor kartbaan heeft namelijk 50.000 watt aan LED verlichting! Dat maakt het een kleurrijke en vooral spectaculaire belevenis. En dat is nog niet alles: onze karts rijden namelijk elektrisch! Dat betekent dat je geen overall aanhoeft, want het stinkt niet. We horen je al denken: gaan die dan wel even snel als benzine karts? Jazeker! Sterker nog, ze zijn zelfs nog sneller. Onze karts hebben een direct vol vermogen en accelereren supersnel.

Gas erop!

Met wie ga jij de strijd aan tijdens het karten bij Utrecht? Misschien wel met je vrienden, collega’s of je familie! Karten is namelijk voor iedereen geschikt, van beginners tot gevorderden. De speciale vloer zorgt voor een optimale balans tussen grip en snelheid, waardoor de kart makkelijker te besturen is. Zo scheur je scherp de bochten door en verras je iedereen met je kart skills. De muziek zorgt voor nóg meer adrenaline.

And the winner is..

Maar hoe zorg je nou dat je als winnaar uit de kart komt? Je moet dan minimaal 1 keer de snelste ronde rijden tijdens je kartheat. Die duurt 12 minuten. Heb je nog nooit gekart? Geen zorgen, voorafgaand krijgen jullie namelijk eerst een instructievideo te zien met uitleg wat wel en niet is toegestaan op de kartbaan. Natuurlijk kun je daarna ook nog vragen stellen aan de instructeur.

Drankje in de lounge

Van al die adrenaline krijg je natuurlijk dorst. In onze lounge kun je een drankje nuttigen met een hapje erbij. Daar kun je je rivalen goed in de gaten houden, want je hebt hier uitzicht op de kartbaan. Ook degene die niet willen meedoen aan het karten, krijgen dan toch de beleving mee.

Karten voor kids

Kinderen kunnen gewoon meedoen, zolang ze maar langer zijn dan 135 cm. We plaatsen een foamstoel in de kart en indien nodig zetten we opzetstukken op de pedalen. Zo kunnen ze overal goed bij. Ook hebben we een tweezits kart, zodat je samen in 1 kart kunt rijden. Klinkt goed? Reserveer de DUO kart dan van tevoren.

Karten Utrecht: praktische informatie

Wil je graag meer informatie, of wil je het karten combineren met andere activiteiten? De Avontuurfabriek biedt meer dan 50 verschillende mogelijkheden onder één dak. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of een advies op maat.

Karten

Karten

btn-deals