Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Karten

Altijd al gedroomd van racen in een formule 1 wagen? Die hebben we jammer genoeg niet in huis. Maar je kunt wél soortgelijke gevoelens ervaren door te karten. Samen met je familie, vrienden of collega’s.

Wat is karten?

Karten is een autosportvariant waarbij je het opneemt tegen elkaar. Het is een serieuze sport en er bestaan ook echte kart wedstrijden op speciale in- en outdoor circuits. De karts zijn kleine, vierwielige, eenzitsvoertuigen. Het is een leuke en spannende activiteit voor iedereen, van professionele rijders tot gedreven amateurs.

Wat is het doel?

Karten is juist zo leuk, omdat dit de ultieme kans is om uit te vinden wie van jouw familie, vrienden of collega’s de snelste is. Karten wordt veel gezien als een ontspannen activiteit. Maar ook om ervaring op te doen en er achter te komen wat deze racesport inhoudt.

Onze kartbaan

Bij ons op de indoor kartbaan gaat het vooral om puur vermaak en de leuke sfeer. De muziek op de achtergrond geeft je een goed gevoel en laat je kart heat sneller kloppen! Binnen de Avontuurfabriek beschikken we over karts met een direct vol vermogen die supersnel accelereren. Onze karts zijn elektrisch, hierdoor gaan je kleren niet stinken naar benzine en is een overall niet nodig. Wel zo fijn!

Het circuit wordt tijdens het karten verlicht in meerdere kleuren. Samen met de geluids- en lichteffecten versterkt dit het plezier tijdens het karten. Onze indoor kartbaan is uitgerust met 50.000 Watt aan LED verlichting, wat onze kartbaan extra bijzonder maakt. De speciale vloer zorgt voor een optimale balans tussen grip en snelheid, waardoor de kart makkelijker te besturen is. Onze kartbaan is ideaal voor kinderen, beginners en gevorderden.

Onze kart arrangementen

Naast het karten bieden wij nog veel meer activiteiten aan voor een geslaagd teamuitje, verjaardagsfeest of vrijgezellenfeest. Bij ons kun je het karten namelijk combineren met vele andere activiteiten, en met een hapje en drankje.

Handig om te weten voor het karten

Voor degenen die niet willen karten, is er de mogelijkheid om in de lounge een hapje of drankje te nuttigen. Hier vandaan kun je de karts voorbij zien racen en via de tv schermen zie je live beelden van het circuit. Zo heb je toch nog het gevoel dat je erbij bent!

Karten is bij ons mogelijk voor iedereen die 135 cm of langer is. Voor kinderen plaatsen we een foamstoel in de kart en kunnen we opzetstukken op de pedalen plaatsen. Wat ook leuk is om te weten, is dat wij een tweezits kart ter beschikking hebben. Zo kun je gezellig met iemand samen in 1 kart rijden. Goed idee? Vergeet de DUO kart dan niet te reserveren.

Karten is dus zeker een leuke activiteit, ervaar het zelf!

Karten

Karten

btn-deals