Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Kinderfeest Amsterdam

Ben je zoek naar een locatie om je kinderfeest te vieren bij Amsterdam? Dan zit je bij de Avontuurfabriek helemaal goed. Of je nu met je jonge kinderen komt of met pubers de Avontuurfabriek biedt voldoende mogelijkheden voor een kinderfeest.

Let the party begin

Je hebt waarschijnlijk al even in de auto gezeten om vanuit de omgeving Amsterdam richting de Avontuurfabriek te rijden. Hyper actieve kinderen op de achterbank die helemaal enthousiast zijn over het kinderfeest. Bij binnenkomst worden jullie welkom geheten bij de receptie en ontvangen jullie een verjaardagsmand. In deze verjaardagsmand zitten bekers voor de ranja die jullie onbeperkt kunnen tappen en een zakje chips voor alle kinderen. Vervolgens worden jullie naar de eerste activiteit doorverwezen en kan de party beginnen! 

Kinderfeest jongens

Lasergamen is een stoere topper in ons kinderfeest voor jongens arrangement. Jullie worden in twee teams verdeeld. Voordat jullie de lasergame area betreden, leggen we nog even kort de spelregels uit. Want je bent natuurlijk uit Amsterdam gekomen om te lasergamen én te winnen! Probeer zoveel mogelijk punten te scoren in het 12 minuten durende lasergame spel.

Kinderfeest meisjes

Fluorgolf is een leuke activiteit in ons kinderfeest voor meisjes arrangement. Jullie worden in groepjes verdeeld waarna jullie vervolgens onze 9 holes indoor midgetgolf blacklight baan gaan spelen. Sla jij een hole in one en ben jij de uiteindelijke winnaar?!

Kinderfeest survival

Voor een kinderfeest voor pubers hebben we het kinderfeest survival. De army survival track is namelijk een stoere activiteit waarbij jullie onze survival baan moeten afleggen. Zijn jullie in staat om deze survivalbaan te trotseren?

Kinderfeest Amsterdam: voor iedereen

Bij de Avontuurfabriek hanteren we geen minimale of maximale leeftijd, want de Avontuurfabriek is geschikt voor jong en oud. Daarom kan je voor ieder kinderfeest terecht bij ons. Ben je er nog niet uit welke activiteit je wil doen of heb je hulp nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op. 

Meer dan 50 activiteiten onder één dak

We bieden meer dan 50 activiteiten aan, dus we helpen je graag aan een compleet avontuur.

Army survival track

Army survival track

Fluorgolf 3D

Fluorgolf 3D

- Frietjes eten

- Frietjes eten

Lasergame

Lasergame

btn-deals