bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
Titel
Titel
Subtitel
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Kinderfeest

Heb je iets te vieren en mag je een kinderfeest geven? Dan heb je bij de Avontuurfabriek keuze genoeg! We geven je een paar voorbeelden van wat je zoal allemaal kunt doen.

Biljart voetbal

Bij de Avontuurfabriek hebben we een groot biljart nagemaakt. Deze is maar liefst 7 bij 4 meter, en dat maakt het biljart voetbal nóg leuker. Je wordt in twee teams verdeeld. Het ene team heeft de heel gekleurde ballen en het andere team de half gekleurde ballen. Om de beurt moet je proberen de ballen in de pockets (gaten) te schieten. Het team dat na al hun eigen ballen ook de zwarte bal scoort, is de winnaar! Wie is het beste van je vriendjes en vriendinnetjes?

Lasergame

Zin in een stoere en spannende activiteit? Dan is lasergame zeker geschikt voor je kinderfeest. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes word je in twee groepen verdeeld. 12 minuten lang krijgen jullie de mogelijkheid om elkaar te raken met de laserstralen. Want daar verdien je punten mee! Maar kijk uit dat je zelf niet wordt geraakt, dan ben je 3 seconden uitgeschakeld. Spanning en sensatie!

Fluorgolf

Fluorgolf zorgt voor veel fun en gezelligheid. Wat erg leuk is, is dat onze midgetgolfbaan verlicht is met black light. Doe dus vooral witte of fluorescerende kleding aan, dit licht namelijk leuk op in het donker. Voor de behendige spelers hebben wij een 3D bril. Deze kunnen de kids gratis van ons lenen. Door de 3D bril worden onze schilderingen en banen allemaal net echt. Zo wordt het spel nóg uitdagender.

Escape box mission control

Wij hebben nu ook een nieuwe variatie van de escape room ontdekt, namelijk de escape box mission control! De bedoeling is dat je binnen 20 minuten samen met je vriendjes de raketinstallatie weet te stoppen. Dit kan lukken als jullie de 7 cijferige code achterhalen via de gemaakte tekeningen, die te vinden zijn in de escape box. Een spannend en zenuwslopend spel, durf jij dit avontuur aan samen met je vriendjes?

Het ultieme kinderfeest

De Avontuurfabriek is centraal gelegen in Nederland, dus van alle kanten goed bereikbaar. Ook beschikken we over gratis parkeerplaatsen. Wil je meer weten of kun je wel wat hulp gebruiken, om zo een onvergetelijk kinderfeest te organiseren? Neem dan gerust contact met ons op!

Spelekids

Spelekids

LED Bowlen

LED Bowlen

Paintball

Paintball

Karten

Karten

btn-deals