Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Kinderfeest

Ben je binnenkort jarig en mag je een kinderfeest geven? Dan hebben wij bij de Avontuurfabriek keuze genoeg! We geven je hieronder een paar voorbeelden van wat je allemaal kunt doen. Staat je gewenste feestje er niet bij? Niet getreurd we kunnen deze gewoon voor je samenstellen.

Biljart voetbal een feest waarbij je op het biljart mag lopen

Bij de Avontuurfabriek hebben we een groot biljart nagemaakt. Deze is maar liefst 7 bij 4 meter en dat maakt het biljart voetbal nóg leuker. Je wordt in twee teams verdeeld. Het ene team heeft de heel gekleurde ballen en het andere team de half gekleurde ballen. Om de beurt moet je proberen de ballen in de pockets (gaten) te schieten. Het team dat na al hun eigen ballen ook de zwarte bal scoort, is de winnaar! Wie is het beste van je vriendjes en vriendinnetjes?

Spannend kinderfeest: lasergame

Zin in een stoere en spannende activiteit? Dan is lasergame zeker geschikt voor je kinderfeest. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes word je in twee groepen verdeeld. 12 minuten lang krijgen jullie de mogelijkheid om elkaar te raken met de laserstralen. Want daar verdien je punten mee! Maar kijk uit dat je zelf niet wordt geraakt, dan ben je 3 seconden uitgeschakeld. Spanning en sensatie!

Ontdek onze magische Fluorgolf onderwaterwereld

Fluorgolf zorgt voor veel fun en gezelligheid tijdens je verjaardagsfeest. Wat erg leuk is, is dat onze midgetgolfbaan verlicht is met black light. Doe dus vooral witte of fluorescerende kleding aan, dit licht namelijk leuk op in het donker. Door de 3D bril worden onze schilderingen en banen allemaal net echt. Zo wordt het spel nóg uitdagender.

Escape box mission control

Wij hebben nu ook een nieuwe variatie van de escape room ontdekt, namelijk de escape box mission control! De bedoeling is dat je binnen 20 minuten samen met je vriendjes de raketinstallatie weet te stoppen. Dit kan lukken als jullie de 7 cijferige code achterhalen via de gemaakte tekeningen, die te vinden zijn in de escape box. Een spannend en zenuwslopend spel, durf jij dit avontuur aan samen met je vriendjes tijdens je feestje?

Het ultieme kinderfeest

De Avontuurfabriek is centraal gelegen in Nederland, dus van alle kanten goed bereikbaar. Ook beschikken we over gratis parkeerplaatsen. Wil je meer weten of kun je wel wat hulp gebruiken, om zo een onvergetelijk kinderfeest te organiseren? Neem dan gerust contact met ons op!

Paintball

Paintball

Spelekids

Spelekids

LED Bowlen

LED Bowlen

Karten

Karten

btn-deals