Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Kinderfeestje Hilversum

Organiseer je een kinderfeestje bij Hilversum? Dat moet natuurlijk een onvergetelijk avontuur worden. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Bij de Avontuurfabriek heb je de leukste activiteiten zó geregeld. Fun gegarandeerd, voor alle leeftijden. En nog goed betaalbaar ook, met een tarief vanaf € 7,95 per kind. We geven je graag een kleine greep uit ons aanbod.

Het speelparadijs

Het is sowieso een dolle boel bij Spelekids. Hier voelen kinderen zich echte VIP’s – Very Important Panda’s. Enkunnen ze al hun energie kwijt met glijden, klimmen, draaien en springen. Van al dat spelen krijgen ze natuurlijk dorst. Gelukkig mogen ze onbeperkt ranja en fris tappen uit onze automaten, om vervolgens snel weer hun speelparadijs in te duiken.

Punten scoren

Is je kind een echte voetbal fanaat? Dan gaat hij of zij elastiek voetbal geweldig vinden. De kinderen worden vastgemaakt aan een elastiek aan het plafond, waarna ze gaan voetballen. Dat wordt sowieso lachen. Of nog hilarischer: bubbel voetbal. Daarbij krijgt iedereen een opblaasbare bal (ballon) om het lichaam, waarmee de vriendjes geheid tegen elkaar opbotsen. En omrollen.

Schieten maar

Op zoek naar nog meer spanning en avontuur tijdens het kinderfeestje bij Hilversum? Dan is lasergamen een aanrader. Met een stoer laserpak en een lasergun gaan de kinderen het veld in om elkaar te besluipen en te verrassen met een paar rake stralen. Een spel vol spanning en sensatie. Net als paintballen, ook een populaire keuze. Maar ook activiteiten als fluorgolf en bowlen behoren tot onze indoor mogelijkheden.

Survivallen

Zijn de kinderen 12 jaar of ouder? Dan is het survival kinderfeestje (army survival track) een regelrechte hit! Samen met een begeleider gaan ze onze survivalbaan ontdekken. Dat wordt volop sumo worstelen, spijkerbroek hangen en XXL boksen. Een avontuur waar ze het nog lang over zullen hebben.

Kinderfeestje Hilversum: advies op maat

Twijfel je tussen de activiteiten? We geven je graag advies om het kinderfeestje onvergetelijk te maken. Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

Fluorgolf 3D

Fluorgolf 3D

Spelekids

Spelekids

Paintball

Paintball

- Frietjes eten

- Frietjes eten

btn-deals