Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Kinderfeestje jongens

Kinderfeestje jongens organiseren

Wil je dit jaar ook weer een origineel feestje organiseren voor je zoon en ben je op zoek naar een geschikt kinderfeestje voor jongens? Stop dan met zoeken en lees snel verder welke mogelijkheden de Avontuurfabriek biedt voor een kinderfeestje jongens.

Kinderfeestje jongens LED Bowlen

Ben je op zoek naar een rustige activiteit voor een kinderfeestje voor een groep jongens dan is het kinderfeestje LED Bowlen een goede optie. Probeer een uur lang zoveel mogelijk bowlingpins om te gooien. Wellicht gooi je zelfs wel een spare en strike.

Kinderfeestje jongens lasergame

Lasergame is een veel gereserveerd kinderfeest. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes zoveel mogelijk punten proberen te verdienen door zo vaak mogelijk jullie tegenstander raak te schieten met de lasergame wapens. 

Kinderfeestje jongens airsoft

Nieuw bij de Avontuurfabriek is het kinderfeest airsoft. Airsoft is een activiteit die lijkt op paintball alleen wordt er met andere wapens en balletjes gespeeld. De wapens lijken echter dan de paintball wapens. Ook het kinderfeest airsoft duurt twee uur en ranja en een zakje chips is inbegrepen.

Kinderfeestje jongens paintballen

Kinderfeest paintball voor kinderen is een stoere topper uit ons verjaardag arrangement. Kinderfeest paintballen is een twee uur durend arrangement inclusief ranja en een zakje chips. Vooraf reserveer je het aantal balletjes. Mochten ze op zijn dan kunnen er altijd op de dag zelf nog extra balletjes bijgekocht worden.

Kinderfeestje jongens funny voetbal

Houdt je zoon van voetbal dan hebben wij de ultieme voetbal feestjes. Wat dacht je van het feestje funny voetbal. Jullie hebben een uur lang de beschikking over zeven verschillende voetbal spellen. Jullie hebben onder andere de keuze uit bubbel voetbal, levend tafelvoetbal en biljart voetbal.

Of kies voor het feestje elastiek voetbal. Speel voetbal terwijl jullie vast zitten aan een elastiek aan het plafond. Onder begeleiding van een scheidsrechter spelen jullie in twee teams tegen elkaar. Elastiek voetbal gaat garandeert 

Kinderfeestje jongens reserveren

Wil je liever een andere combinatie of heb je nog vragen over kinderfeestje voor jongens? Neem dan telefonisch contact met ons op. We zijn dagelijks tussen 9-21uur te bereiken op 035 582 8000.

Paintball

Paintball

Funny voetbal

Funny voetbal

- Frietjes eten

- Frietjes eten

Lasergame

Lasergame

btn-deals