bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
Titel
Titel
Subtitel
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Kinderfeestje meisjes

Kinderfeestje LED Bowlen + Fluorgolf

Dit feestje is geschikt voor alle meisjes. De activiteiten zijn leuk voor elke leeftijd. Maak het feestje extra leuk door iedereen witte kleding aan te laten doen. Zo geeft iedereen licht in ons blacklight midgetgolf veld!

Kinderfeestje Paintball

Een feestje voor de stoere meiden. Gekleed in onze paintballuitrusting betreden de meiden ons paintballdorp. In dit veld worden verschillende spellen gespeeld. Het doel van elk spel is om het veld als winnaar te verlaten door de tegenstanders ‘uit te schakelen’. Daarna drinken zij een glaasje ranja aan de bar en maken zij zich klaar voor de volgende ronde. 

Kinderfeest Oxboard

Hoe cool zijn de oxboards?! Maar niet zo makkelijk als het lijkt.. De meiden leren hoe zij hun evenwicht kunnen houden op een oxboard. Als iedereen genoeg geoefend heeft, worden er verschillende spelletjes gespeeld op de oxboards. Een uur lang worden zij hiermee vermaakt. En vervolgens alles nabespreken met een lekker zakje chips!

Kinderfeest Funny Voetbal

Voetbal is natuurlijk ook leuk voor meisjes. En zeker in verschillende vormen. Een uur lang hebben de meiden een instructeur die hen begeleid bij de leukste voetbalspellen: funny voetbal, jumbo voetbal, voetbal goal schieten, biljartvoetbal, levend tafelvoetbal, bubbel voetbal en sutu. Kies de leukste spellen uit en start de wedstrijd.

Kinderpartijtje Karten

Onze karts zijn elektrisch en daarom geschikt voor iedereen. Stap in een mooie gekleurde kart en rij een heat over onze baan met LED verlichting. De snelheid wordt begrenst tot 16 jaar dus ze hoeven nergens bang voor te zijn. Een uniek en stoer feestje!

Kinderpartijtje eten

Na al de inspanning hebben de meiden natuurlijk honger. En hoe gezellig is het dan om samen pannenkoeken te maken? Beleg je pannenkoekjes zelf met verschillende toppings. Hier heb je ruim de tijd voor zodat er genoeg gekletst kan worden. Daar zijn meiden toch nog altijd het beste in.. J

Fluorgolf 3D

Fluorgolf 3D

Bubbel voetbal

Bubbel voetbal

Karten

Karten

Oxboard

Oxboard

btn-deals