Waar ben je naar op zoek?

Kom je eruit of juist niet?
Laat je gegevens achter en
wij nemen contact met je op!

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
Kom je
er niet uit?
klik hier

Kinderfeest meisjes

Mix
& Deal

Dé unieke tool voor jouw ideale avontuur!

Voor

kinderfeestjes

Bekijk de mogelijkheden!

Daarom kies je voor
de Avontuurfabriek:

Centraal gelegen
in Nederland
13.500 m²
indoor plezier
50+ activiteiten
op één locatie
Groepen tot
750 personen

Kinderfeestje meisjes

Is jouw dochter binnenkort jarig? Wij hebben de leukste kinderfeestjes voor meisjes op een rijtje gezet om deze verjaardag zo goed mogelijk te vieren!

Kinderfeestje led bowlen + fluorgolf

Op zoek naar een verjaardagsfeestje dat geschikt is voor alle leeftijden en wat meisjes leuk vinden? Dan raden wij zeker het feestje bowlen en midgetgolf blacklight aan. Het bowlen en fluorgolfen is leuk voor elke leeftijden en iedereen kan het. Maak het feestje extra leuk door iedereen witte kleding aan te laten doen. Zo geeft iedereen licht in ons blacklight midgetgolf veld!

Paintball voor stoere meiden

Is je dochter een stoere meid en wil je ook een stoer feestje kies dan voor het paintballen. Gekleed in onze paintballuitrusting betreden de meisjes ons indoor paintballveld. In dit veld worden verschillende spellen gespeeld. Het doel van elk spel is om het veld als winnaar te verlaten door de tegenstanders ‘uit te schakelen’. Tussendoor drinken zij een glaasje ranja aan de bar en maken zij zich klaar voor de volgende ronde.

Origineel verjaardagsfeestje, het oxboard rijden

Hoe cool is een feestje oxboard rijden?! Maar oxboard rijden is niet zo makkelijk als het lijkt.. De meisjes leren hoe zij hun evenwicht kunnen houden op een oxboard. Als iedereen genoeg geoefend heeft, worden er verschillende spelletjes gespeeld. Een uur lang worden zij met de Oxboard vermaakt.

Kinderfeestje funny voetbal

Voetbal is helemaal hip voor meisjes. Natuurlijk kan je bij de Avontuurfabriek met je vriendinnen tijdens je feestje ook deelnemen aan verschillende voetbalspellen. Tijdens funny voetbal hebben  de meisjes een uur lang de beschikking over verschillende hilarische voetbalspellen. Een instructeur begeleid hen bij de leukste voetbalspellen waaronder funny voetbal, jumbo voetbal, voetbal goal schieten, biljartvoetballevend tafelvoetbal, bubbel voetbal en sutu. Kies de leukste spellen uit en start de wedstrijd!

Meiden kunnen net zo goed rijden als jongens, dus kom karten met je feestje!

Onze karts zijn elektrisch en daarom zeer geschikt voor kinderpartijtjes voor meisjes. Als je langer dan 1.35 meter bent mag je zelf rijden in een kart. Stap in een mooie gekleurde kart en rijd een heat lang rond over onze baan met LED verlichting. De snelheid wordt begrenst tot 16 jaar dus ze hoeven nergens bang voor te zijn. Een uniek en stoer feestje!

Eten tijdens je verjaardagsfeestje

Na alle inspanning hebben de meiden natuurlijk honger. En hoe gezellig is het dan om samen pannenkoeken te bakken? Beleg je pannenkoekjes zelf met verschillende toppings. Hier heb je ruim de tijd voor zodat er genoeg gekletst kan worden. Daar zijn meiden toch nog altijd het beste in.. Wil je liever patatjes of een taart bij je feestje? Ook dit bieden wij aan!

Kleine greep uit ons aanbod voor kinderfeestjes voor meiden

Hierboven hebben we een kleine greep gepresenteerd van ons aanbod aan kinderfeestjes. Zit je gewenste feestje er niet bij? Niet getreurd we stellen graag een feestje op maat voor je samen! Neem hiervoor telefonisch contact met ons op!