Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Kinderfeestje organiseren

Sta je voor de uitdaging om een onvergetelijk kinderfeestje van je zoon of dochter te organiseren? Bij de Avontuurfabriek is dat kinderspel! We hebben voor alle leeftijden meer dan genoeg activiteiten in huis. En het is nog voordelig ook, met een tarief vanaf €8,25 per kind.

Ideeën voor een kinderfeestje

Om je alvast op weg te helpen, hebben we de leukste ideeën voor je op een rijtje gezet. Zo hebben we een circuit uitgezet waar de kinderen kunnen rijden op een Oxboard. Of wat dacht je van elastiek voetballen? Een hilarische variatie op het bekende voetbalspel. De kinderen worden vastgemaakt aan een elastiek aan het plafond, waarna ze mogen gaan voetballen. Als dat niet lachen wordt! Ben je op zoek naar meer ideeën voor een kinderfeestje, kijk dan ook even op ons Kinderfeestje Top 5!

Survival kinderfeestje

Voor kinderen van 12 jaar of ouder is het survival kinderfeestje (army survival track) een hit! Tijdens dit stoere survival feestje gaan ze een uur lang, samen met een begeleider, de survivalbaan ontdekken. Kunnen ze lekker sumo worstelen, spijkerbroek hangen en XXL boksen. Een groot avontuur waar ze nog lang over na zullen praten.

Indoor plezier

Zelfs in de zomermaanden wil het nog wel eens plenzen, en dan valt een outdoor kinderpartijtje al gauw letterlijk en figuurlijk in het water. Kies daarom voor de zekerheid voor één van onze indoor activiteiten. Denk maar niet dat een indoor kinderfeestje passief is. Je kunt ze laten indoor golfen, lasergamen en/of paintballen.

Spelekids

Of het nu om een kinderfeestje voor een jongen of voor een meisje gaat, ze voelen zich allemaal VIP's - Very Important Panda's - als ze indoor speelparadijs Spelekids induiken. Hier kunnen ze glijden, klimmen, draaien, springen en natuurlijk nog veel meer. In de toegangsprijs zitten de drankjes al inbegrepen en kinderen mogen gedurende het verblijf onbeperkt ranja en fris tappen uit onze automaten. Een kinderfeestje bij Spelekids boek je al vanaf € 10,50 per kind.

Hulp nodig?

Kun je wel wat hulp en advies gebruiken bij het samenstellen van het kinderfeestje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder om een uniek kinderfeestje samen te stellen.

Spelekids

Spelekids

Paintball

Paintball

LED Bowlen

LED Bowlen

Karten

Karten

btn-deals