Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Kinderuitjes Amsterdam

De leukste kinderuitjes vind je bij Amsterdam! Onder de rook van Hilversum, bij de Avontuurfabriek. Daar kun je je namelijk uitleven met spannende en lachwekkende activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van lasergamen? Waarbij je in twee teams wordt verdeeld en je de vijand moet zien te raken met je laserstraal. Net als in een game, maar dan echt! Dat geldt trouwens ook voor karten. Druk het gaspedaal in en scheur je vriendjes voorbij naar de finish.

Lachen geblazen

Maar ook hebben we leuke spellen als bowlen, met muziek en Led verlichting. Dus zeg maar tegen je vriendjes dat ze hun witte T-shirt niet moeten vergeten, want dat kleurt het feestje nog meer op! Ben je gek op voetbal? Dan ga je bubbel voetbal heel leuk vinden, in een ballon! Zie die bal nu maar eens in het doel te schieten. Je ligt geheid helemaal dubbel van het lachen.

Bak je eigen lievelingspannenkoek

Als je wilt, is het feest hierna nog niet afgelopen, want jullie kunnen ook bij ons blijven eten. Frietjes bijvoorbeeld, of wat dacht je van pannenkoeken? En die mag je zelf zo lekker bakken als je zelf wilt, met verschillende ingrediënten. Zoals salami, ham, spek, geraspte belegen kaas, plakjes appel, mango en rozijnen. En als finishing touch mag je hem versieren met hazelnoot pasta, poedersuiker, stroop en mini marshmallows. Aanvallen!

De ultieme kinderuitjes bij Amsterdam

Kun je maar moeilijk kiezen uit al die kinderuitjes bij Amsterdam? Gelukkig kun je bij ons ook verschillende activiteiten met elkaar combineren. We helpen je graag bij het samenstellen van een onvergetelijk kinderuitje, waar je vriendjes nog lang over na zullen praten! Neem snel vrijblijvend contact met ons op.

Bubbel voetbal

Bubbel voetbal

- Frietjes eten

- Frietjes eten

- Pannenkoeken eten

- Pannenkoeken eten

LED Bowlen

LED Bowlen

btn-deals