bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
Titel
Titel
Subtitel
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Kinderuitjes

Ben je op zoek naar leuke kinderuitjes? Dan zit je bij de Avontuurfabriek sowieso goed! We hebben oneindig veel mogelijkheden om jouw feestje onvergetelijk te maken.

Indoor Speelparadijs Spelekids

Spelekids is de ultieme locatie voor kinderuitjes. Hier kunnen jullie lekker klimmen, draaien, springen en klauteren. En dat is nog lang niet alles. Jullie zijn bij ons VIP’s: zogenaamde very important Panda’s! Het belangrijkst is natuurlijk jullie speelervaring. Maar ook dat je ouders een fijne tijd beleven. We hebben onder andere dan ook een leeshoek, gratis Wifi internet en loungebanken.

Paintballen

Ben je van de wat stoerdere kinderuitjes? Dan is Paintball een schot in de roos. Een activiteit vol spanning en sensatie. Weet jij als geen ander je tegenstander te raken? Het gaat er vooral om dat je slim kunt nadenken, je jezelf goed verstopt en dat je natuurlijk uiteindelijk je tegenstander weet te raken. Durf jij het avontuur aan?

Fluorgolf

Ben je op zoek naar een rustige activiteit? Fluorgolfen is zeker een aanrader. Helemaal leuk als jullie witte kleding dragen, want die licht op door de black lights. Het doel is om de bal zo snel mogelijk in de negen holes te krijgen. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan.. Een uitdaging!

Lasergame

Wil je je vriendjes eens even goed te grazen nemen? Dan is lasergame de ultieme activiteit! Probeer net zoals bij paintball je tegenstander te raken, want daar scoor je punten mee. En geen zorgen, want het doet geen pijn! Maar let wel op dat je zelf niet geraakt wordt, want dan ben je 3 seconden uitgeschakeld..

Dé locatie voor kinderuitjes

De Avontuurfabriek Loosdrecht is een unieke locatie, dat centraal gelegen is in Nederland. En we hebben genoeg gratis parkeerplekken voor de deur. Wil je meer informatie over leuke kinderuitjes bij de Avontuurfabriek? Neem dan gerust contact met ons op!

Spelekids

Spelekids

Paintball

Paintball

Fluorgolf 3D

Fluorgolf 3D

- Frietjes eten

- Frietjes eten

btn-deals