Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Kinderuitjes

Ben je op zoek naar leuke kinderuitjes? Dan zit je bij de Avontuurfabriek goed! We hebben oneindig veel mogelijkheden om jouw uitje onvergetelijk te maken. Met meer dan 50 verschillende activiteiten zijn er genoeg mogelijkheden die ook voor kinderen geschikt zijn.

Indoor Speelparadijs Spelekids

Spelekids is de ultieme locatie voor kinderuitjes voor kinderen tot 10 jaar. Hier kunnen ze lekker klimmen, draaien, springen en klauteren. En dat is nog lang niet alles. Jullie zijn bij ons VIP’s: zogenaamde very important Panda’s! Het belangrijkst is natuurlijk jullie speelervaring. Maar ook dat je ouders een fijne tijd beleven. We hebben onder andere dan ook een leeshoek, gratis Wifi internet en loungebanken.

Stoere kinderuitjes; Paintballen en airsoften

Ben je van de stoerdere kinderuitjes? Dan is Paintball of airsoft een schot in de roos. Een activiteit vol spanning en sensatie. Weet jij als geen ander je tegenstander te raken? Het gaat er vooral om dat je slim kunt nadenken, je jezelf goed verstopt en dat je natuurlijk uiteindelijk je tegenstander weet te raken. Durf jij het avontuur aan? Het verschil tussen airsoft en paintball zijn de wapens en balletjes.

Sla een hole in one tijdens midgetgolf blacklight

Ben je op zoek naar een rustige kinderactiviteit? Fluorgolfen is zeker een aanrader. Helemaal leuk als jullie witte kleding dragen, want die licht op door de black lights. Het doel is om de bal zo snel mogelijk in de negen holes te krijgen. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan..

Spanning en sensatie tijdens het lasergame

Wil je je vriendjes eens even goed te grazen nemen? Dan is lasergame de ultieme activiteit! Probeer met de laserwapens je tegenstander te raken, want daar scoor je punten mee. En geen zorgen, want het doet geen pijn! Maar let wel op dat je zelf niet geraakt wordt, want dan ben je 3 seconden uitgeschakeld..

Nog meer kinderuitjes op een rijtje

Zoals je ziet is dit nog maar een kleine greep uit het grote aanbod dat we hebben qua kinderuitjes. Ben je op een regenachtige dag op zoek naar een leuke invulling vergeet dan niet dat je ook bij ons kan LED bowlen, karten en dat we nu ook een kinder escape box hebben!

Zoek je op warme dagen juist wat verkoeling? Bij het bowlen hebben we airco dus daar heb je geen last van de warmte.

Versnapering tijdens jullie dagje uit met de kinderen

De Avontuurfabriek heeft natuurlijk ook wat lekkers gedacht. Zo hebben wij een kleine kaart waar je een onder andere een tosti of panini van kan bestellen. Maar frietjes, zakje snoep of chips hebben we ook in ons arrangement. Natuurlijk is er ook altijd een bar open zodat jullie tijdens het kinderuitje ook van een drankje kunnen genieten!

Dé locatie voor kinderuitjes

De Avontuurfabriek Loosdrecht is een unieke locatie, dat centraal gelegen is in Nederland. En we hebben genoeg gratis parkeerplekken voor de deur. Wil je meer informatie over leuke kinderuitjes bij de Avontuurfabriek? Neem dan gerust contact met ons op!

Fluorgolf 3D

Fluorgolf 3D

Spelekids

Spelekids

Paintball

Paintball

- Frietjes eten

- Frietjes eten

btn-deals