Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Midgetgolfen

Speel nu blacklight midgetgolf (3D fluorgolf) in onze betoverende onderwater wereld, inclusief piraat en zeemeermin. Ontdek nu de magische 9 holes blacklight midgetgolfbaan en ontmoet vele onderwaterwereld wezens. Ben jij de nieuwe midgetgolf kampioen en sla jij die hole in one?

Wat is indoor midgetgolfen?

Midgetgolfen is afgeleid van het golfen. Het enige verschil is de afstand, bij golven zijn het grote afstanden en bij midgetgolfen enkele meters. De bedoeling is om het indoor  parcours, dat bij ons bestaat uit 9 holes met zo min mogelijk slagen af te leggen.

Glow in the dark midgetgolf bij de Avontuurfabriek

De Avontuurfabriek beschikt over 9 holes gethematiseerde indoor midgetgolfbaan met blacklight lampen. Door de blacklight lampen lichten je kleren, de stick en het balletje op. Dit geeft een geheel nieuwe en spannende dimensie aan het minigolf. Vier van onze banen zijn uitgevoerd met bewegende objecten. Zo bieden wij: de beweegbare klapbrug, Bulder, het bewegende kanon, Bruno de Haai met bewegende bek en Daisy de zeemeermin met de bewegende staart.

Bij ons kan je in groepjes van 5 of 6 personen deelnemen aan minigolf. De uiteindelijke scores kunnen per hol worden genoteerd op het scorekaartje dat je bij ons bij aanvang ontvangt. Ook bieden wij nog een extra dimensie aan, jullie ontvangen een 3D bril die jullie tijdens het spelen bij onze 3D fluorgolf baan kunnen opzetten.

Doel midgetgolf blacklight

Het doel is om in zo min mogelijk beurten de bal in de hole krijgen. Degene die in zo min mogelijk slagen de 9 holes baan heeft doorgelopen is de winnaar. Het gaat bij het midgetgolf vooral om tactiek en geduld. Uiteindelijk wordt het dus ook duidelijk wie uit je vriendengroep/collega’s deze twee eigenschappen het beste bezit. Op deze manier leer je iedereen weer beter kennen!

Handig om te weten

- Trek witte kleding of fluorescerende kleding aan zodat je kleding nog meer oplicht in het donker, dit zorg weer voor een extra leuk effect en beleving.
- Onze midgetgolfbaan is indoor, dus zowel bij goed of slecht weer kunt u bij ons terecht. Bij ons is er dus altijd mooi weer garantie.

Dus ben je op zoek naar een bedrijfsuitje, vriendenfeest of een activiteit voor ontspanning waar iedereen aan kan deelnemen! Kom dan snel naar de Avontuurfabriek en ervaar zelf het leuke midgetgolfavontuur.

Fluorgolf 3D

Fluorgolf 3D

btn-deals