De unieke combinatie op één locatie

Beach Bootcamp voor bedrijven

Plaats in winkelmandje

Ben je bezig met het organiseren van een bedrijfsuitje? Daag je collega’s uit met een bootcamp bij de Avontuurfabriek op ons gloednieuwe Panda Beach. Of jullie nu sportievelingen of liever lui dan moe zijn, onze bootcamp is leuk voor iedereen! En ook goed voor de teamspirit. Onder begeleiding van Majoor P. Lezier spelen jullie vijf spellen, die we alvast kort aan je toelichten. Welk team is een ster in kracht, conditie, samenwerking en snelheid?

 1. Op en neer

  Bij dit spel ga je met pionnen aan de slag. Verspreid over het veld leg jullie pionnen neer: de ene helft staand (Team Op) en de andere helft liggend (Team Neer). Beide teams staan aan een kant van het veld. Wanneer het startsignaal gaat, moet Team Op alle pionnetjes staand neerzetten en Team Neer alle pionnen juist neerleggen. Let op: dit mag je alleen met je handen doen en jullie hebben hier in totaal 1 minuut de tijd voor. Dit spel kunnen jullie 2 á 3 keer spelen.

 2. Kaartspel
  Beide teams beginnen aan een kant van het veld. Aan de andere kant van het veld ligt een pakje kaarten. Elk teamlid moet een kaart pakken en vervolgens aan de hand van de kaart een oefening uitvoeren. Het soort kaart bepaalt de oefening, en het nummer of plaatje geeft het aantal keer aan dat je de oefening moet uitvoeren. Grijp je een schoppen, dan moet je een push-up doen. Bij een harten een jumping jack, de klaver staat voor een squat en bij ruiten moet je een burpee doen. Het team waarbij het hele pakje als eerste ‘op’ is, heeft gewonnen.

 3. Touwtrekken
  Er ligt een dik lang touw voor jullie klaar, met in het midden een lint eraan vast. Op ongeveer 3 meter afstand van het lint staat er aan beide kanten een pion. Wanneer jouw team het lint naar de pion aan jullie kant heeft weten te trekken, dan hebben jullie gewonnen

 4. Poortenspel
  We gaan terug in de tijd, want wie was er vroeger niet dol op tikkertje? Er wordt een (of twee, dat ligt aan de grootte van de groep) tikker aangewezen en die moet proberen de hele groep af te tikken. Wanneer iemand af is, gaat hij of zij met de benen gespreid staan. Iemand die nog niet af is mag dan tussen de benen door kruipen om diegene te bevrijden. Dit spel duurt 2 minuten, of tot iedereen af is.

 5. Parcours

  Heb je nog wat energie over? Gelukkig, want voor het laatste spel heb je dat wel nodig.  Hierbij wordt er namelijk een heel parcours uitgezet. Aan het begin is het de bedoeling om onder een net door te kruipen. Vervolgens moet je twee zware jerrycans meesjouwen tot aan de pion, en aan het eind een pittenzak in een bak proberen te gooien. Daarna ga je dezelfde weg terug, dus inderdaad: dan moet je ook weer de jerrycans mee terugnemen en onder het net door kruipen. Het team dat als eerste helemaal op het eindpunt is, verdient drie punten en voor elke pittenzak in de bak verdien je ook een punt.

Zo, dat was je portie bootcamp wel! Misschien heb je na deze workout wel enorme trek. Komt goed uit, want als je wilt kunnen we ook eten en drinken verzorgen. Wat dacht je van een BBQ of een Caribisch buffet? Laat ons je wensen weten, we helpen je graag aan een avontuurlijk bedrijfsuitje.

Panda Beach is buiten. Bij slecht weer bieden we een alternatief binnenprogramma aan of kun je ervoor kiezen om het uitje te verplaatsen. Ook hebben we verkleedruimtes met douches. Zo kan iedereen zich even opfrissen.

Bootcamp € 15,50

Prijs p.p: Incl. 9% BTW
Min. personen: 10
Tijdsduur: 60 minuten
Plaats in mandje

Deals

Bootcamp All-inclusive

All-inclusive arrangement inclusief: 
Bootcamp 1 uur, all you can grill en onbeperkt bier, wijn en frisdrank

Tijdsduur arrangement:
3 uur

€ 55,-
Plaats in mandje

Combineren met

All you can Steengrill

All you can Steengrill

Beach Challenge

Beach Challenge

LED Bowlen

LED Bowlen

Fat Max Bike

Fat Max Bike

panda-beach-bootcamp-4-.jpg
panda-beach-bootcamp-5-.jpg
panda-beach-bootcamp-1-.jpg
panda-beach-bootcamp-3-.jpg
avontuurfabriek-panda-beach-2-7.jpg
btn-deals